Moj problem je ten, ze velmi tuzim mat priatela. Uz som mala vztah, ale opustil ma, dovod bol vraj ten, ze ma uz nemiluje. Viac ako rok som kvoli tomu plakala a citila sa strasne. Ked niekomu poviem, ze by som chcela s niekym chodit, povedia mi, ze to musim chodit viac von a na diskoteky. Lenze ked im potom navrhnem, aby sme isli niekam von, uz maju vyhovorku, preco nemozu ist von. Musia doma upratovat, idu na rodinnu oslavu. A mam kamaratky, ktori sa drzia hesla ideme vsetky alebo nikto. Malokedy sa trafi, aby sme si niekam vyrazili. Vsetky uz maju dlhodobe vztahy. Ako si mam potom niekoho najst? Skusala som to aj cez internet, zoznamky, ale to uz nechcem, lebo to nedopadlo dobre. Bud sa odmlcali, ked som po dlhom case navrhla stretnutie alebo vyzerali uplne inak ako na fotkach a nezafungovala chemia a pritazlivost na ziadnej strane. Nehovoriac o istom, ktoreho som sa nemohla zbavit a stale mi vypisoval. Az som si kvoli nemu zmenila telefonne cislo. Pocula som, ze sa da zoznamit aj pri konickoch, ale ja ziadne nemam. Som z maleho mesta, skoro nic tu nie je. A nie som bohata, aby som si mohla dovolit robit konicek v inych mestach. Ktovie, mozno som sa narodila bez naroku na vztah. Pocula som vsak aj, ze laska pride, ked to najmenej cakas. Teraz mi poradte, zufalej, bezmocnej. Skoro kazdu noc placem, lebo som sama a neviem, ako to zmenit? Dakujem.
Kde sa da najst frajer, ak chodim velmi malo von?
podla mna by bolo naozaj fajn, keby si sa prihlásila na nejaké kurzy alebo sporty, kde nájdeš aj chalanov. Alebo sa prihlás do turistického klubu - urobís nieco pre svoje zdravie, spoznás krásy Slovenska a zoznámiš sa so skvelými ludmi. A niekedy sa zvyknú organizovať aj dvojdenne výlety, prespava sa na chate, sedí sa pri ohni, no proste je to sranda.
no ale ked spominate tie "individua", moj bol tiez take jedno..my sme sa popravde zoznamovali 3 krat, ibaze prve dva razy to bolo na diskoteke, tma, hudba, on mal dost vypite a ani ma vobec nezaujal, no po case sme sa stretli zase, a odvtedy sa od seba neodtrhli 3 roky...taky je moj "individuovy" diskotekovy pribeh :D
a to prislo v case ked som si povedala ze uz nema zmysel na niekoho cakat. preto si myslim, ze ak nemate prehnane naroky a budete v spravny cas na spravnom mieste, tak to raz pride :)
ach, ani nevies ako ti rozumiem...mam v poslednej dobe tie iste pocity...pred rokom som stretol dievca, s ktorym mi bolo velmi dobre...pred pol rokom vsak rozpravka skoncila...teraz je to o to tazsie, ze ked sa uz raz clovek dotkol hviezd, tak vnima ovela horsie pocit samoty...uz som nemal komu pisat mile sms-ky, uz som nemal s kym viest nekonecne hovory na telefone, musel som zabudnut aj na jej smiech a pohlad...aby som nedramatizoval tak nie som sam...mam dost kamaratov, chodime sa aj bavit, ale dajme tomu, ze tak kazdy druhy vikend...no a ked sa po tom vikende kamarati porozliezaju do inych miest (kde studuju a pracuju)tak som v podstate sam ...ale sameho ma to uz ani trochu nebavi...ved ako rad by som isiel do kina, kludne aj do divadla alebo len tak na zmrzlinu, prejst sa po meste ci po lese...jasne, sem tam sa nadomnou niekto "zlutuje" a idem bud so sestrou a jej priatelom, pripadne s kamaratom a jeho priatelkou...takze piate koleso na voze...a fakt by som bol rad keby tu niekto bol, s kym by sa dal aspon travit volny cas, nehovorim hned o laske(aj ked to je to co chcem),kludne by som sa "uspokojil" aj s nejakou kamaratkou...a tie konicky ja tiez nemam nejake originalne, hlavne kvoli tomu, ze ma vytazuje praca a skola...no ale nechcem vyzniet nejako zufalo, ja som vo svojej podstate spokojny, mam kamaratov, rodinu, sme zdravi, mame strechu nad hlavou aj co do ust, len ma fakt niekedy chytaju take depky a pytam sa kedy konecne zazijem aj ja to, co vidim vsade okolo seba...ten pocit,milovat a byt milovany...a v podstate sa tiez nejako upokojujem tym, ze to pride ked to budem najmenej cakat...takze dufam, ze sa netrapis a neplaces cele dni, ale proste, ze to na teba len sem tam dolahne a vtedy ti to pride luto...bola by totiz skoda keby si sa takto nicila a tak skoro sa vzdala...ved si este mlada (teda dufam, ze sa nemylim :-)...btw, kolko mas rokov? )...takze drzim palce
a airiana, tebe tiez prajem nech sa vam vztah aj nadalej pekne vyvija...lebo natrafit na seba na nete (pri tolkych "individuach")a byt spolu uz dva roky mi pride strasne pekne...to musel byt proste osud :-)
tiez som bola taka, ze som nikde nechodila, a plakala ako to , ze ma nikto nechce. raz som si vsak povedala ze stacilo, kaslem, ale budem sa zabavat. tak som sa dohodla s kamoskami, a sli sme na diskoteku. a vtedy sa okolo mna krutilo pomerne dost chalanov, co mi kamosky hned zavideli, lebo okolo nich nikto..bola som taka nova rybicka v jazierku :) dokopy som tak bola 3x na diskoteke, raz na koncerte. vzdy sa ookolo mna niekto tocil,a to nie som nejak extra krasna ci nejak vynimocna a na tom koncerte som sa zoznamila aj s mojim terajsim partnerom.
ine je, ked nemas kamaratky, ktore by s tebou sli. ale podla mna, ak sa clovek snazi, vzdy sa nejak da. vela stastia
Dakujem vam za vase pvzbudenia. To poznam aj ja, ten pocit, ides sama po vonku a vsade vidis pary, za rucicky. A tebe je este horsie. Preco to nemozes mat aj ty? Cim si sa asi previnila? Asi budem verit v karmu a mysliet si, ze v minulom zivote som asi spravila nieco velmi zle a neviem, ako to odcinit, asi si to musim odpykat.
ahoj je mi do placu s toho co pises akoby som to pisala ja ani ja nemam priatela mala som jedneho s ktorym som zila a mam s nim dieta ale nechala som ho ja lebo bol´na mna agresivny a prehraval na hracich automatoch vsetke peniaze ..vztah som ukoncila ale od vtedy som nemala nijakeho priatela az po takmer 3rokoch ked som si nasla priatela na inter zoznamke myslela som si ze budem konecne stastna,ale opak bol pravdou jeho matka ma nenavidela a od zaciatku bola proti nazmu vstahu preto ze sa zaplietol s takou co ma decko a aj ked ma za celi cas chodenia sice iba pol roka stale ubespecoval ze ma neopusti nakoniec mi rozchod napisal iba sms a mne sa vtedy zrutil svet tolko co som sa naplakala a aj dnes ma to stale boli ze ten pravy bol obycajny sviniar a podvodnik ktory mi takto kruto ublizil,...a teraz som zase uz niekolko mes sama a moji "napadnici su iba na zoznamkach ale ved tam to poznas sanca sa s niekym sympatickym zoznamit je asi taka ze ziadna a ja mam uz dieta takze mam to o to horsie ,...strasne ma to trapy uz si myslim ze som asi skareda alebo co ved niesom jedina slobodna s dietatom ,.neviem preco ja musim mat taky kruty osud a byt bez cloveka ktory by ma miloval a ktoreho by som aj ja milovala ..velmi mi chyba laska a ked vydim mlade pary ako sa vedu za rucicky a obimaju sa na verejnosti s neznymi bozkami tak mi je do placu ...cakam cakam na lasku a stale nic ...dokedy?
a este to ze neposob zufalo ani na to nemysli ze nikoho nemas. :)
2 bezmocna to je hlupost ze nemas narok na vztah... a aj to ze to pride same ono proste sa musis aspon trosku snazit :) ono to moze prist aj same ale nemusi to dopadnut dobre a potom budes zase rok plakat :)
Ja som mala tiez podobny problem, diskoteky ma vobec nelakali vzhladom na to,ze sa tam vacsinou vyskytnu take blbe individua, ktore mi vobec nevyhovuju. Zacala som sa po nahovoreni kamoskami zoznamovat po nete, samozrejme musis si dost dobre uvazit s kym sa stretnes a komu das cislo! je to velmi dolezite. Pisala som si s kadekym,ale na nejakeho dotieravca som nastastie nenatrafila, az po roku pisania (niekomu to mozno pride velmi dlha doba) som si s jednym dohodla stretnutie, o par mesiacov sme sa dali dokopy a mam z toho velmi pekny vztah,ktory bude mat skoro dva roky :) mala som asi stastie a verim,ze aj na teba to niekde caka,len treba verit a byt trpezlivy :)
Tak v prvom rade nic neuponahlaj ako si spravne napisala laska pride ked to najmenej cakas ale priatela si mozes najst napr. aj cez net aj ked... uz mas skusenosti tak este raz moja rada nechaj tomu volny priebeh a urcite sa niekto najde kto ta bude lubit :) vela stastia