Mile damy - milenky! Nejdem Vas odsudzovat. Viem, ze vsetky co tu piste nie ste vypocitave, ale zial zalubene. Aj napriek tomu, ze je to silne, budte prosim rozumne a nebudujte si svoje stastie na nestasti inych! Niektore mate mladsich, niektore starsich partnerov. Okrem toho, ze ublizujete nic netusiacej, castokrat milujucej manzelke, myslite prosim aj na deti svojich partnerov. Som dieta rozvedenych rodicov, ked som mala 20 rokov. Teraz sa mi asi rozvadzaju susedia- obidva rozpady vztahov su pre neveru!A to este nehovorim, kolko vztahov sa takto rozpadlo v okoli, alebo kolko ludi na okolo podvadza ci je podvadzanych. Vy si myslite, ze ked Vam partner narozprava, ze nie je vo vztahu stastny alebo ze im to neklape, ze je to pravda? Smiesne! Kazdy vztah riesi problemy. Ludia su individualne osobnosti a tak su casto ich nazory odlisne a problemy sa riesia hadkami, nervozitou- nie len v partnerstve, vsade! Ak nejaka rodina aj riesi nejake problemy, maju sa riesit vzajomne a nie tak, ze si jeden najde dalsieho partnera, ktory ho polutuje, vypocuje a postazuje si na toho "zleho" partnera. Ak si Vasi partneri stazuju na svoje zeny ci priatelky, skutocnost je taka, ze ich lubia a preto su s nimi. Mozno maju nejake krizy a problemy, ale vy ste pre nich len fyzicke a psychicke rozptylenie problemov. Pri vas sa odreaguju, ale ostavaju s tymi, ktorych lubia! Chlap totiz ked miluje, tak o svoje stastie bojuje, za akukolvek cenu!!! Ak by chceli byt s vami, tu bolest ktoru sposobia by isto pretrpeli a zvlast ak tie vase vztahy trvaju tak dlho! Viem ze je to tazke, ale vy sa trapite a este aj sposobujete trapenie inym! Stoji to zato? Ak uz nemate vlastnu hrdost, rozmyslali ste niekedy nad detmi svojich partnerov? Ohlasujem sa preto, lebo mi uz tato nezodpovednost a bezcharakternost lezie na nervy. Nasi mladi susedia mali v manzeltsve posledne dost hadky. Deti, peniaze, domacnost a tak...klasika v manzelstve. Zena to riesili tym, ze si pisala s ludmi na pokeci a nasla si mladsieho milenca. Prva na to prisla dcera, ale mama tvrdila, ze je len kamarat. Hm...jasne, deti nie su sproste! Uz to prasklo a zistil to aj manzel! Hadky, ublizovanie a krik su na dennom poriadku. Vcera v noci som stala pod oknami cinzaku a triasla sa strachom, lebo ich dcera - 17 rocne dievca chcelo z toho vsetkeho skocit z balkona. Mile milenky, viete co vsetko spravi vasa laska- navyse vlastne asi ani nie stastna s nami detmi?! Ich maly syn tomu este moc nerozumie, ale verte tomu, ze vsetko co doma vidi si zapamata! A dcera? Je vo veku, kedy spoznava vlastne lasky, okutakava si opacne pohlavie a tak. Co myslite, ze to spravi s jej psychikou? A to uz chodi z toho k psychologicke! Ja Vam teda poviem co! Mam 25 a nedokazem verit, ze raz nebudem podvadzana, lebo sa moj mily zalubi, alebo mu prepne, lebo ho zvedie nejaka krava, alebo naopak prepne mne, ublizim mu, alebo si znicim rodinu. Viete ake su tie myslienky bolestne??? Som dost silna osobnost, znesiem vela a nedam si ani skakat po hlave, ale od rozvodu svojich rodicov a vnimania tohto egoistickeho myslenia na okolo som neuveritelne ziarliva. Nicim tym seba a obcas aj svojho partnera. A rovnako su na tom moje dve sestry! A komu za to vdacim? Jednej krave, co uz rozbila zopar manzelstiev, resp. ich narusila, ale nie stastne pre odpustenie vydrzali. A to to ani nebola mlada zaba, pri ktorej by len otcovi po 40- tke preplo a chcel si dvihnut ego! Vsetko to boli a zije sa s tym dost na hovno, tak sa prosim nad sebou zamyslite. Dakujem v mene vsetkych rozvedenych deti a ich matiek (obcas aj otcov)!
Pre vsetky milenky! Prosim citajte!
H: viem presne o com hovoris.. som v takeh istej situacii.. rozdiel je len v tom ze mne sa to dieta este nenarodilo este 2 mesiace...
ale viem presne ako sa citis ked sa pozries do zrkadla a ked pozries na dieta. clovek na to nikdy nezabudne... a chcem sa ta spytat... Bolo to uz davno? a ake velke je to dieta? a vie o tom jeho biologicky otec?? ako si to riesila???? vopred dakujem za odpovede...
a dnes mi je zo seba smiesne, lebo aj ja som si myslela, ze laska sa sklada z dvoch veci: teplych reci a cervenej ruze :) aj ked kvety mam velmi rada ...
zabudla som dopisat ze z polovice suhlasim so sway, ale...
z polovice s tebou suhlasim, ale na druhej strane vravis, ze mas priatela a zatial sa nepodvadzate, a ze sa treba povzniest ak sa to stane, vies v tomto mas pravdu, ale len maloktoremu cloveku je to jedno, ide o pocit podvedenia a to podla mna kazdy jeden tazko znasa, vraviet je jedna vec, lebo dnes uz kazdy vie ze len takto prezije, ale cinit tak je druha vec a city neoklames, podvod je podvod, ja sa nepriklanam ani k jednej strane, keby som podviedla som na strane mileniek a obranujem sa, keby som bola podvedena nadavam tiez s dalsimi, takze to su dve strany, ktore to mohli mat aj napr. vymenene, ale proste tak vyslo na nich, som zvedava ako vyjde na mna :)
Rozmýšlam či to sem vôbec patrí,ale ked tu rozoberáte všetci tak tú neveru, tak to by som chcela vedieť koľkí z Vás ju fakt ale fakt zažili.A nie po mesačnej známosti, ale po niekoľkých rokoch a v manželstve.Ja sa nemám čím chváliť,pretože som to bola práve ja,čo som podviedla partnera.Nebolo to o sexe,ale o láske.A už viem,že milovať dvoch ľudí sa naozaj dá.A trpím tým doteraz,ale to sa neľutujem,tak mi treba.Som síce z manželom a z neverou som sa mu priznala a chcela som sa rozviesť,pretože som chcela aby bol ozaj štastný a ja som len ublížila, ale on naopak chcel aby sme ostali spolu.A to aj napriek tomu,že sa dozvedel,že som tehotná z milencom.Ale poviem Vám,vždy ked vidím jeho smutné očká a zodreté ruky od práce a ako sa snaží,aby sa o nás postaral,tak vtedy sa mi chce zomrieť.Ale nechávam mu otvorené dvere.To ako som mu ublížila si nedokážem odpustiť,každý deň ked sa pozriem do zrkadla mi začne byť zo samej seba zle.Už to nebude určite nikdy ako predtým,ale budem robiť všetko preto,aby bol štastný.Neviem,či niekto zažil alebo niekomu spôsobil takú bolesť,ale vždy si treba rozmyslieť,či to fakt,ale ozaj stojí za to...lebo podla mojho nazoru nie..
Tento prispevok som sem vlozila z toho dovodu, ze casto citam prispevky nestastnych mileniek, ktore to uz mesiace tahaju zo svojimi zenacmi resp. zadanymi partnermi. Nevedia ich opustit aj napriek tomu, ze sa to taha uz mesiace a vedia, ze zrejme to ani nikam nespeje. Ak uz teda nemaju vlastnu hrdost, tak nech maju svedomie aspon oni- lebo ten ich partner nema. Nemam tym na mysli len zeny, myslim to vseobecne. Nemam zdravotny problem a nie som ani zatrpknuta voci opacnemu pohlaviu ako tu uz zaznelo. Som poznacena rozpadom vlastnej rodiny. Moji rodicia boli stastny, mali sa radi, nemali sme problemy. Bola som na nich a celu svoju rodinu hrda a zakladala som si na tom. Potom sa k nam priplietla ta stetka. Pomotala mojmu otcovi hlavu a stal sa z neho uplne iny clovek. Robila to takmer rok a to sme videli, ze otec sa meni. Zacal pisat basnicky- co nikdy nerobil, pocuval zalubene pesnicky atd...Ja mam svoj vlastny, krasny vztah. Partner vie aky mam na neveru nazor a suhlasi s nim. Aj ked ho svojou obcasnou ale silnou ziarlivostou nezatazujem, lebo by som mu svojou nedoverou len ublizila, vie ze som ziarliva. Necitim voci nemu nedoveru, ale strach. Nie ani tak z toho ze ma opusti, ale z toho, ze opat prezijem tu zradu a nie je to nic prijemne, alebo ze to zaziju moje deti a tak ako ja, aj oni budu musiet ist svedcit na sud proti vlastnym rodicom, ktorych oboch miluju, ale vedia aj to, ze jeden druheho zradil a ublizil celej rodine. A prave preto pisem, lebo som chcela odkazat milenkam a milencom, aby sa na to pozreli aj z inej stranky. A co sa tyka tej slobody? Nemyslim si, ze ak niekto odsudi neveru je to egoista. Je to otazka priorit! Ak niekto nie je schopny zit monogamne, chce slobodu a volnost v sexualnom zivote, prosim. Kludne, nech sa paci. Ale nech s tym vopred vyrozumie svojho partnera. Ak s tym partner nesuhlasi, je len nan no ci to bude alebo nebude tolerovat- aj tak sa da zit a zije. Ale ak o tom nic netusi a dozvie sa to, ma pravo na hnev a odsudzovanie. Ale ak sa niekto tvari ze je svaty, milujuci partner a popritom poza chrbat podvadza, tak si myslim, ze egoista je on! A neuznavam, ak su manzelia spolu nasilu kvoli detom. To je blbost, deti nie su sproste. No ak sa niekto vo vztahu zalubi, nech si uvazi ci ide o docasne poblaznenie, alebo noveho partnera lubi. A za tym nech si aj stoji, nie sedi na dvoch stolickach a ublizuje oficialnemu partnerovi a tomu, co to s nim taha....
no neviem. podla mna nemozete od niekoho ziadat/cakat, ze vas bude milovat navzdy. teda v zmysle, ze sa vam za to zaruci. ved rovnako ako sa mozete zalubit, sa mozete aj odlubit. cize mna to, ze sa ludia rozvadzaju, cize vlastne rozchadzaju nijako neprekvapuje. manzelstvo je predsa len papier, ktory vam negarantuje vecnu lasku toho druheho. nerozumiem ludom, ktori su zosobaseni a ziju spolu len preto, ze su zosobaseni alebo z dovodu "co by na to ludia povedali, keby sme sa rozviedli". na co drzat vztah, ktory vas nenaplna, ktory nefunguje. nema to zmysel a obaja len trpite. ale na druhej strane, mat potajme nejaku bokovku sa mi zda nefer. ked vas vztah s vasim sucasnym partnerom nenaplna natolko, ze musite mat druheho partnera, tak ten clovek, s ktorym ste vo vztahu by to mal vediet. a ak vam to bude tolerovat, tak....tak je to vlastne na nom. ale tajit to pred nim, je klamstvo. aj v tom pripade, ze by vam to netoleroval a hrozil by rozchod. tak sa radsej rozidem ako by som mal klamat. je to nefer...
Jasne, ze to viem. Kazdy zivot je o niecom inom. Ale ty sa mi nejak nezdas...
hehheheheh, ja viem, že sa mýlim...a ty si zjedol potom múdrosť sveta...a ked vieš o čom sú telenovely...a život o čom je vieš?
psychol,
dufam,ze nie si naozaj psychologicka, alebo psycholog lebo sa velmi mylis....