Mile damy - milenky! Nejdem Vas odsudzovat. Viem, ze vsetky co tu piste nie ste vypocitave, ale zial zalubene. Aj napriek tomu, ze je to silne, budte prosim rozumne a nebudujte si svoje stastie na nestasti inych! Niektore mate mladsich, niektore starsich partnerov. Okrem toho, ze ublizujete nic netusiacej, castokrat milujucej manzelke, myslite prosim aj na deti svojich partnerov. Som dieta rozvedenych rodicov, ked som mala 20 rokov. Teraz sa mi asi rozvadzaju susedia- obidva rozpady vztahov su pre neveru!A to este nehovorim, kolko vztahov sa takto rozpadlo v okoli, alebo kolko ludi na okolo podvadza ci je podvadzanych. Vy si myslite, ze ked Vam partner narozprava, ze nie je vo vztahu stastny alebo ze im to neklape, ze je to pravda? Smiesne! Kazdy vztah riesi problemy. Ludia su individualne osobnosti a tak su casto ich nazory odlisne a problemy sa riesia hadkami, nervozitou- nie len v partnerstve, vsade! Ak nejaka rodina aj riesi nejake problemy, maju sa riesit vzajomne a nie tak, ze si jeden najde dalsieho partnera, ktory ho polutuje, vypocuje a postazuje si na toho "zleho" partnera. Ak si Vasi partneri stazuju na svoje zeny ci priatelky, skutocnost je taka, ze ich lubia a preto su s nimi. Mozno maju nejake krizy a problemy, ale vy ste pre nich len fyzicke a psychicke rozptylenie problemov. Pri vas sa odreaguju, ale ostavaju s tymi, ktorych lubia! Chlap totiz ked miluje, tak o svoje stastie bojuje, za akukolvek cenu!!! Ak by chceli byt s vami, tu bolest ktoru sposobia by isto pretrpeli a zvlast ak tie vase vztahy trvaju tak dlho! Viem ze je to tazke, ale vy sa trapite a este aj sposobujete trapenie inym! Stoji to zato? Ak uz nemate vlastnu hrdost, rozmyslali ste niekedy nad detmi svojich partnerov? Ohlasujem sa preto, lebo mi uz tato nezodpovednost a bezcharakternost lezie na nervy. Nasi mladi susedia mali v manzeltsve posledne dost hadky. Deti, peniaze, domacnost a tak...klasika v manzelstve. Zena to riesili tym, ze si pisala s ludmi na pokeci a nasla si mladsieho milenca. Prva na to prisla dcera, ale mama tvrdila, ze je len kamarat. Hm...jasne, deti nie su sproste! Uz to prasklo a zistil to aj manzel! Hadky, ublizovanie a krik su na dennom poriadku. Vcera v noci som stala pod oknami cinzaku a triasla sa strachom, lebo ich dcera - 17 rocne dievca chcelo z toho vsetkeho skocit z balkona. Mile milenky, viete co vsetko spravi vasa laska- navyse vlastne asi ani nie stastna s nami detmi?! Ich maly syn tomu este moc nerozumie, ale verte tomu, ze vsetko co doma vidi si zapamata! A dcera? Je vo veku, kedy spoznava vlastne lasky, okutakava si opacne pohlavie a tak. Co myslite, ze to spravi s jej psychikou? A to uz chodi z toho k psychologicke! Ja Vam teda poviem co! Mam 25 a nedokazem verit, ze raz nebudem podvadzana, lebo sa moj mily zalubi, alebo mu prepne, lebo ho zvedie nejaka krava, alebo naopak prepne mne, ublizim mu, alebo si znicim rodinu. Viete ake su tie myslienky bolestne??? Som dost silna osobnost, znesiem vela a nedam si ani skakat po hlave, ale od rozvodu svojich rodicov a vnimania tohto egoistickeho myslenia na okolo som neuveritelne ziarliva. Nicim tym seba a obcas aj svojho partnera. A rovnako su na tom moje dve sestry! A komu za to vdacim? Jednej krave, co uz rozbila zopar manzelstiev, resp. ich narusila, ale nie stastne pre odpustenie vydrzali. A to to ani nebola mlada zaba, pri ktorej by len otcovi po 40- tke preplo a chcel si dvihnut ego! Vsetko to boli a zije sa s tym dost na hovno, tak sa prosim nad sebou zamyslite. Dakujem v mene vsetkych rozvedenych deti a ich matiek (obcas aj otcov)!
Pre vsetky milenky! Prosim citajte!
tak jedine,co ti tu napisem je to,ze ja napr.SOM NEVERU CHCELA ODPUSTIT...
A TO AJ NAPRIEK TOMU,ZE SOM PRISLA O DIETA KOLI MILENKE...
DIETA TRPELO NIE MOJOU VONOU,ZE SOM CHCELA TRPIET,LEBO JA SOM SA CASOM S TYM VYROVNALA...ALE TRPELO,AKO DIETA PARHANT Z ROZVEDENEJ RODINY...
NECHAPES,ZE DETI TRPIA AJ MEDZI LUDMI NIE LEN DOMA?
niektory ludia su taky hlupy,ze za chyby otcov -ku...v trpia deti...
neviem ci si to pochopila...
nebudem tu vsetko rozvadzat,lebo nemam cas...
hej sway ale zamilovany blazon je kolko rok? dva?
dajsipohov ak si myslis ze som nikdy nezazila neveru tak sa velmi mylis, ako mozes vediet ze som nikdy nebola tou podvadzanou ??? alebo manzelkou???
aj tebe maria pekny den a nehnevaj sa na mna za moje benevolentne nazory
sway, Ty tiež patríš do kategórie x, čo?
Čo by si zaslúžili byť podvádzaní, pretože ste moc bujní. Nejde predsa o nejaké vlastnenie, ide o niečo iné, ale keďže niekto má "mozog" len v nohaviciach, čím by to pochopil?! :-)
Mariaa, nechaj tak, nevysvetlíš jej to, PetuskaB žije ešte v inej dimenzii. Ona ešte nebola tou podvádzanou manželkou, ale až zažije, spomenie si na Teba a pochopí až neskôr.
mariaa mas pravdu v tom,ze sme ludia a nie stroje a kadzy inak vnimame.Ale tie problemy spojene s neverou,vytvara hlavne zena.A ano zeny maju prioritu rodinu,muz dajme tomu zamestnanie,preto ho ona nema pravo nutit,aby mal rovnake priority ako ona.Chlapi to nerobia.A aj neveru zo strany zeny vedia niest ovela pokojnejsie.A ako sama pises,ze ty by si to aj zniesla,len je tam strach zeny o tu jej prioritu - rodinu..A ale neverou o rodinu prist nemusia a tomu sa da tazko rozumiet.
Petuska B to napisala pekne.Zeny same seba trapia,pretoze chcu vlastnit,chcu aby bol LEN s nim,popripade LEN s rodinou..Tu akurat nesuhlasim,ze vsetci su suknickari,par zamilovanych blaznov sa najde aj v dnesnej dobe,ale je to skor zriedkavy druh.
Deti netrpia tym ze otec ma milenku, deti ani nevedia co to milenka je, to iba vy trpite a zelate si aby deti trpeli s vami. Ja som to poznala napr. podla toho ze otec ma jednoducho kamaratku. Nic viac.
Jasne a prave prioritou ma byt aby netrpeli deti, ja osobne som tym nikdy netrpela a vedela som o tom. Takze je to dost zaujimave. Mas pravdu- pracu si mate delit, je vela muzov, ktori upratuju aj navaria, aj o deti sa staraju mnohi lepsie ako matky- poznam takych. Ked zena alebo dieta nieco potrebuje, niekam ist, tak priorita je aby muz bol pri rodine, tak to ma byt. Ide o tie priority. Ja osobne nepoznam muza, ktory by milenku v zivote nemal a poznam ich dost-kamaratov, ale niektori su svine, zas ak niekto pretiahne vse co vidi tak to je podla mna svina. Lepsie je ak muz zenu nenuti do nieco co nechce, napr, ak nema rada analny sex, hej, ako priklad ma jednu milenku, ktora mu poskytne to co mu chyba a vsetci su spokojni. Muz sa venuje rodine, miluje svoju zenu, miluje sa s nou a nenuti ju do niecoho co nechce. No status milenky musi ostat statusom milenky, rodina je na prvom mieste. Musia tento fakt chapat vsetci zucastneni. Tak potom preco nie? Zas nepretrca sa s nou na verejnosti aby neponizoval svoju zenu. Atd. Na vsetko sa da pozriet z roznych stran. Vy zeny, niektore robite chybu, ze ak zistite neveru, koncite vztah, manzelstvo, deti trpia atd. Muzi robia chybu ak nemaju priority a vaha na ktorej je milenka prevazi vahu na ktorej je rodina. Milenka ma byt vzdy postavena nizsie ako rodina, nie vyssie ani na rovnako.
este chcem dodat jednu vec...PISES,ZE TRPIME LEBO CHCEME TRPIET...MYSLIS,ZE ZENA,KTORA MA DETI A VIDI AKO SA TRAPIA KOLI OTCOVI A MILENKE OSTANE CHLADNA?VED TO MUSI TRAPIT TU ZENU/MATKU/
ta matka ma najvacsi cit k svojmu dietatu a nie je jej jedno,ako sa ma dieta...
A VYHOVORKA,ZE NEVERA BOLA A BUDE...TAK TO JE SLABY ARGUMENT...AJ INE VECI BOLI A BUDU...
JA SA NECHCEM S TEBOU HADAT...
len casto,je ta podvadzana manzelka ODSUDENA...
ci urobi to,ci hento...stale ostane ona ta zla...takze asi polemizovanie o NEVERE je velmi tazke...
pekny den