Pre vsetky milenky! Prosim citajte!

Príspevok v téme: Pre vsetky milenky! Prosim citajte!
"postihnuta"

Mile damy - milenky! Nejdem Vas odsudzovat. Viem, ze vsetky co tu piste nie ste vypocitave, ale zial zalubene. Aj napriek tomu, ze je to silne, budte prosim rozumne a nebudujte si svoje stastie na nestasti inych! Niektore mate mladsich, niektore starsich partnerov. Okrem toho, ze ublizujete nic netusiacej, castokrat milujucej manzelke, myslite prosim aj na deti svojich partnerov. Som dieta rozvedenych rodicov, ked som mala 20 rokov. Teraz sa mi asi rozvadzaju susedia- obidva rozpady vztahov su pre neveru!A to este nehovorim, kolko vztahov sa takto rozpadlo v okoli, alebo kolko ludi na okolo podvadza ci je podvadzanych. Vy si myslite, ze ked Vam partner narozprava, ze nie je vo vztahu stastny alebo ze im to neklape, ze je to pravda? Smiesne! Kazdy vztah riesi problemy. Ludia su individualne osobnosti a tak su casto ich nazory odlisne a problemy sa riesia hadkami, nervozitou- nie len v partnerstve, vsade! Ak nejaka rodina aj riesi nejake problemy, maju sa riesit vzajomne a nie tak, ze si jeden najde dalsieho partnera, ktory ho polutuje, vypocuje a postazuje si na toho "zleho" partnera. Ak si Vasi partneri stazuju na svoje zeny ci priatelky, skutocnost je taka, ze ich lubia a preto su s nimi. Mozno maju nejake krizy a problemy, ale vy ste pre nich len fyzicke a psychicke rozptylenie problemov. Pri vas sa odreaguju, ale ostavaju s tymi, ktorych lubia! Chlap totiz ked miluje, tak o svoje stastie bojuje, za akukolvek cenu!!! Ak by chceli byt s vami, tu bolest ktoru sposobia by isto pretrpeli a zvlast ak tie vase vztahy trvaju tak dlho! Viem ze je to tazke, ale vy sa trapite a este aj sposobujete trapenie inym! Stoji to zato? Ak uz nemate vlastnu hrdost, rozmyslali ste niekedy nad detmi svojich partnerov? Ohlasujem sa preto, lebo mi uz tato nezodpovednost a bezcharakternost lezie na nervy. Nasi mladi susedia mali v manzeltsve posledne dost hadky. Deti, peniaze, domacnost a tak...klasika v manzelstve. Zena to riesili tym, ze si pisala s ludmi na pokeci a nasla si mladsieho milenca. Prva na to prisla dcera, ale mama tvrdila, ze je len kamarat. Hm...jasne, deti nie su sproste! Uz to prasklo a zistil to aj manzel! Hadky, ublizovanie a krik su na dennom poriadku. Vcera v noci som stala pod oknami cinzaku a triasla sa strachom, lebo ich dcera - 17 rocne dievca chcelo z toho vsetkeho skocit z balkona. Mile milenky, viete co vsetko spravi vasa laska- navyse vlastne asi ani nie stastna s nami detmi?! Ich maly syn tomu este moc nerozumie, ale verte tomu, ze vsetko co doma vidi si zapamata! A dcera? Je vo veku, kedy spoznava vlastne lasky, okutakava si opacne pohlavie a tak. Co myslite, ze to spravi s jej psychikou? A to uz chodi z toho k psychologicke! Ja Vam teda poviem co! Mam 25 a nedokazem verit, ze raz nebudem podvadzana, lebo sa moj mily zalubi, alebo mu prepne, lebo ho zvedie nejaka krava, alebo naopak prepne mne, ublizim mu, alebo si znicim rodinu. Viete ake su tie myslienky bolestne??? Som dost silna osobnost, znesiem vela a nedam si ani skakat po hlave, ale od rozvodu svojich rodicov a vnimania tohto egoistickeho myslenia na okolo som neuveritelne ziarliva. Nicim tym seba a obcas aj svojho partnera. A rovnako su na tom moje dve sestry! A komu za to vdacim? Jednej krave, co uz rozbila zopar manzelstiev, resp. ich narusila, ale nie stastne pre odpustenie vydrzali. A to to ani nebola mlada zaba, pri ktorej by len otcovi po 40- tke preplo a chcel si dvihnut ego! Vsetko to boli a zije sa s tym dost na hovno, tak sa prosim nad sebou zamyslite. Dakujem v mene vsetkych rozvedenych deti a ich matiek (obcas aj otcov)!

sway

keeetr budem vulgarna,podviaz tomu svojmu vajcia,aby ti nahodou nebol neverny,ked je to take zvieracie..Trap ho,ved tomu hovoris laska!
Ja nie som za promiskuitu ,ale za pravdu vo vzajomnom vztahu tot vse;-)

sway

keeetr ale ved deti nemusi o nic ukracovat,to akoze ani manzelia kvoli detom si nemozu sami spolu vyrazit,lebo ukracuju deti o cas straveny s nimi?To plati aj s milencom.Ja som za nazor,ze laska je nieco viac ako manzelstvo a ta prava laska v dnesnej dobe je uz velmi zriedkava.A kazdy ma pravo aj na pekne chvile,nielen na povinnosti-inak sa v 70tke bude sam seba pytat o com to cele bolo.Ludia by mali byt tolerantnejsi,ved co je pre deti lepsie?Zena,ktora cele dni trci doma pri manzelovi,s ktorym su kamarati a odopiera si vsetky vzrusujuce situacie okolo spoznavania novych ludi?Alebo zena,ktora ma slobodnu volu,plni si povinnosti a zaroven je spokojna so svojim zivotom,lebo jej v nom nechyba to napatie a vzrusenie?Ak je zena ako milenka so svojou situaciu uplne vyrovnana verim,ze svoju spokojnost prenasa aj na deti.

keeetr

milá sway len vieš...manželstvo netvoríš len ty a tvoj muž...deti a vzťahy navzájom popreplietané...to je základná jednotka, ktorá je celistvá a tak aj funguje.....

vlastne s vašim prístupom k životu by som nechcela mať nič spoločné.......

darmo vám niečo vysvetlí človek, ked máte potrebu tak robíte....tak robia zvieratá.....ľudia su tvory vyššieho radu, čo majú rozum....čo by mali rozmýšlať....

keeetr

a reči typu nevieš čo ta čaká tak nesúd...už teraz viem, že by som nikdy nechcela človeka, ktorý ma rodinu deti....to je jedna vec...a už vôbec za nikým by som sa nepozerala, keby že ma človek vlastnú rodinu.....

si neviem predstaviť, ked si s milencom a vrátiš sa domov si dáš ešte jedno číslo s mužom? však ho miluješ a milenca tiež istým spôsobom....a ver, že psycholog by ti určite to čo píšeš nepovedal...máš chorý pohlad na vzťah a to čo robíš....

keeetr

dúfam, že čo robíš ti deti tvoje aj tvojho milenca schvalujú.....

teraz más neviem koľko rokov, ale na dve strany ti to nevydrží dlho tahať...a som zvedavá ešte ako dopadneš....ale isto dobre nie....tomu verím....a myslíš len na seba, lebo ten čas čo si s milencom by si mohla venovať rodine, deťom.....

sway

keeetr preco chory?Ja by som ho nazvala,ze nepopieram to,co je ludske:-)Ja nikoho neklamem,zakladam na tom,aby som zila tak,aby som nemusela pred okolim nic skryvat.(teda apson je to moj ciel,bohuzial pretvarka je v urcitych situaciach stale neodelitelnou sucastou zivota).A ak v manzelstve budem citit potrebu zblizit sa aj s inym clovekom,nebudem sa tomu branit..Naopak ak tu potrebu citit nebudem - bude to ten vysnivany vztah (toto je vsak velmi malo pravdepodobna moznost)Tymto teda nevylucujem,ze kvoli konvenciam to budem musiet riesit rozvodom a tym padom sa pravdepodobne vydam viac krat.

milenkaa

:-) nesúď, ešte nevieš čo ťa v živote čaká. To čo som napísala je pre tých vyzretejších. A psychológ by ti povedal, že človek môže milovať i dvoch ľudí. Preto sme ľudia.

keeetr

sway a milenka.....vy dve by ste sa k sebe hodili.....hlavne milenka...ty sa asi ničoho neštítiš....a tvoje deti vedie čo robíš?aj tvojeho milenca deti?

ty miluješ svojho muža aj milenca nejakým spôsobom? zaujímava technika, mala by si psychologa navštíviť, čo by ti na to povedal, zrejme by nemal slov....
dá sa žiť aj tak ako ty žiješ, ale potom nehovor, že máš manželstvo, deti....pretože úloha manželstva a rodičovstva je iná....

a to, že naokolo je plno nevery, že každý podvádza a podbone, tak my všetci máme s tým súhlasiť a mať zalepené oči, a hovoriť, že je všetko OK?

chorý prístup k životu máte.......

sway

xyz... a nechapem
ja vam zase z celeho srdca prajem aby ste si nasli toho princa na bielom koni,ktory bude po cely zivot milovat len a len vas a zaroven vas bude ten vztah naplnat a posuvat dalej.Bohuzial realita je ina ako pekne predstavy o idealnom manzelstve.(inak by nebolo tolko stroskotanych vztahov)Ja som nepisala,ze na takuto lasku neverim,ale bohuzial seba nepokladam za taku vynimocnu a hodnu taketo nieco prezit - nepokladam sa za nejaku vyvolenu,lebo naozaj v dnesnej dobe maju krasne vztahy iba "vyvoleni".Pre mna su jednoducho na svete dolezitjsie veci ako to,ci manzel sa citi dobre aj pri niekom inom ako pri mne.1000x radsej sa zmierim s neverou od cloveka,ktoreho milujem ako napriklad s tym,ze by ho mala stretnut tazka choroba.A podla mna sa hovori laska tomu,ked chces pre toho druheho,len to najlepsie.
milenkaa ma pravdu,manzelstvo ako take je len spolocenska konvencia a v davnej minulosti nemala nic spolocne s laskou..