Pre vsetky milenky! Prosim citajte!

Príspevok v téme: Pre vsetky milenky! Prosim citajte!
"postihnuta"

Mile damy - milenky! Nejdem Vas odsudzovat. Viem, ze vsetky co tu piste nie ste vypocitave, ale zial zalubene. Aj napriek tomu, ze je to silne, budte prosim rozumne a nebudujte si svoje stastie na nestasti inych! Niektore mate mladsich, niektore starsich partnerov. Okrem toho, ze ublizujete nic netusiacej, castokrat milujucej manzelke, myslite prosim aj na deti svojich partnerov. Som dieta rozvedenych rodicov, ked som mala 20 rokov. Teraz sa mi asi rozvadzaju susedia- obidva rozpady vztahov su pre neveru!A to este nehovorim, kolko vztahov sa takto rozpadlo v okoli, alebo kolko ludi na okolo podvadza ci je podvadzanych. Vy si myslite, ze ked Vam partner narozprava, ze nie je vo vztahu stastny alebo ze im to neklape, ze je to pravda? Smiesne! Kazdy vztah riesi problemy. Ludia su individualne osobnosti a tak su casto ich nazory odlisne a problemy sa riesia hadkami, nervozitou- nie len v partnerstve, vsade! Ak nejaka rodina aj riesi nejake problemy, maju sa riesit vzajomne a nie tak, ze si jeden najde dalsieho partnera, ktory ho polutuje, vypocuje a postazuje si na toho "zleho" partnera. Ak si Vasi partneri stazuju na svoje zeny ci priatelky, skutocnost je taka, ze ich lubia a preto su s nimi. Mozno maju nejake krizy a problemy, ale vy ste pre nich len fyzicke a psychicke rozptylenie problemov. Pri vas sa odreaguju, ale ostavaju s tymi, ktorych lubia! Chlap totiz ked miluje, tak o svoje stastie bojuje, za akukolvek cenu!!! Ak by chceli byt s vami, tu bolest ktoru sposobia by isto pretrpeli a zvlast ak tie vase vztahy trvaju tak dlho! Viem ze je to tazke, ale vy sa trapite a este aj sposobujete trapenie inym! Stoji to zato? Ak uz nemate vlastnu hrdost, rozmyslali ste niekedy nad detmi svojich partnerov? Ohlasujem sa preto, lebo mi uz tato nezodpovednost a bezcharakternost lezie na nervy. Nasi mladi susedia mali v manzeltsve posledne dost hadky. Deti, peniaze, domacnost a tak...klasika v manzelstve. Zena to riesili tym, ze si pisala s ludmi na pokeci a nasla si mladsieho milenca. Prva na to prisla dcera, ale mama tvrdila, ze je len kamarat. Hm...jasne, deti nie su sproste! Uz to prasklo a zistil to aj manzel! Hadky, ublizovanie a krik su na dennom poriadku. Vcera v noci som stala pod oknami cinzaku a triasla sa strachom, lebo ich dcera - 17 rocne dievca chcelo z toho vsetkeho skocit z balkona. Mile milenky, viete co vsetko spravi vasa laska- navyse vlastne asi ani nie stastna s nami detmi?! Ich maly syn tomu este moc nerozumie, ale verte tomu, ze vsetko co doma vidi si zapamata! A dcera? Je vo veku, kedy spoznava vlastne lasky, okutakava si opacne pohlavie a tak. Co myslite, ze to spravi s jej psychikou? A to uz chodi z toho k psychologicke! Ja Vam teda poviem co! Mam 25 a nedokazem verit, ze raz nebudem podvadzana, lebo sa moj mily zalubi, alebo mu prepne, lebo ho zvedie nejaka krava, alebo naopak prepne mne, ublizim mu, alebo si znicim rodinu. Viete ake su tie myslienky bolestne??? Som dost silna osobnost, znesiem vela a nedam si ani skakat po hlave, ale od rozvodu svojich rodicov a vnimania tohto egoistickeho myslenia na okolo som neuveritelne ziarliva. Nicim tym seba a obcas aj svojho partnera. A rovnako su na tom moje dve sestry! A komu za to vdacim? Jednej krave, co uz rozbila zopar manzelstiev, resp. ich narusila, ale nie stastne pre odpustenie vydrzali. A to to ani nebola mlada zaba, pri ktorej by len otcovi po 40- tke preplo a chcel si dvihnut ego! Vsetko to boli a zije sa s tym dost na hovno, tak sa prosim nad sebou zamyslite. Dakujem v mene vsetkych rozvedenych deti a ich matiek (obcas aj otcov)!

Petuska B

Dajsipohov len tvoje príspevky na moju osobu vyznievali dosť útočne. Mňa to nevytáča, to je iba tvoje zbožné želania :-) mňa takéto veci a názory nevytáčajú a aj keby ste chceli, tak ma nijak neprinútite zmeniť môj názor alebo nedajbože žiť podľa toho vášho. Viete čo je zaujímavé? Že ženy sa všetkými možnými spôsobmi snažia udržať chlapa ale keď príde na neveru tak na to zabudnú. Práve vtedy ako sa zachováte tak sa rozhodne či si chlapa udržíte alebo nie. Taký muž aj keby mal neviem akú dobrú milenku, keď nemá doma vypočítavú histerku a nebojí sa chodiť domov, tak vás nikdy neopustí. Chápajúca žena je milion krát viac ako super krásna a neviem ako dobrá milenka v posteli. Oveľa viac ako čistá domácnosť, čisté slipy či ponožky a navarené každý deň, oveľa viac ako verná žena.

Dajsipohov

Veď v poriadku Petuska2, maj názor na čo chceš, to máme každý.
Snáď mi nechceš nahovoriť, že my Ťa nútime žiť našim názorom, resp. iným, ako máš Ty. To určite. Tak prečo prechádzaš do protiútoku takýmito slovami.
My vyjadrujeme svoj a Vy svoj, to je všetko.
Psychologička sa snažila len o obšírnejšie vyjadrenie celej problematiky, ale nepochopila si to, keď Ťa to vytáča. Nič v zlom som tým nemyslela.
Inak, prajem pekný deň.

Petuska B

Dajsipohov vyrovaní sme všetci, len máme iný názor na tú istú vec. Nevera nemá nič spoločné s vyrovnanosťou.

Petuska B

Dajsipohov, prečo indivídum?? Keď má niekto iný názor na tú istú vec ako vy, tak je hneď indivídum? Ja vám váš názor neberiem, ani vás nenútim žiť podľa môjho názoru, slobodne vyjadrujem svoj názor, tak ako to vnímam ja. Myslíte si, že iba vy máte právo na názor na túto vec, lebo ju tak strašne bolestne a histericky prežívate a odsudzujete???

Petuska B

Natinka a ako sa chces zachovat? Histercit, davat ultimata, vycitky?? Ako??
To nie je obranny mechanizmus, tie co si nahovárate, že neverní nie sú všetci muži a mate ideu ze existuje muž, ktorý vás bude milovať až za hrob a nikdy vás nepodvedie, ste naivne. Tiež som taká bola ale už nie som. Ako som napísala, je to ako s dobou, buď sa prispôsobíš alebo neprežiješ.

sway 11:33 veľmi pekne.

for nitinka: Určite nebudem vykladať partnerovi ako mi s Ferom bolo dobre a už vôbec nie, že som mala až tri orgazmy :-) Zas baviť sa otvorene s partnerom o nevere a sexe s inou osobou na to človek musí mať silný žalúdok a ten nemám ani ja.
Moja babka mi povedala, že v ich dobe nebolo toľko rozvodov a pri tom muži vždy mali milenky, lenže ženy boli chápavejšie, uvedomovali si, že to čo majú doma nájdu všade. Kým muž chodil domov, nosil peniaze, staral sa o dom, o rodinu a choval sa k žene slušne a s láskou... Feminizmus je niekedy na škodu.
Môj pohľad na neveru nie je obmedzený ale takisto má svoje hranice. V tom je rozdiel medzi nami, ja vôbec neobhajujem neveru ani milenky, ani seba :-) vyjadrujem svoj názor, tak ako to chápem ja a verte mi, že ak chcem byť šťastná, iný názor si ani nemôžem pripusťiť. Iba ak by som sa chcela dobrovoľne trápiť. Možno raz pochopíte čo som chcela povedať. Tiež som sa s takým názorom nenarodila, vyformoval ma život, skúsenosti atď. Ja si budem žiť podľa tohto svojho názoru, vy si žite podľa svojho. Rozdiel medzi mnou, sway a nami podobnými a vami je ten, že mi neživíme falošné ilúzie ani pocit krivdy v sebe, ale pozeráme sa na to realisticky. Žiadna obhajoba ničoho a nikoho, realistický pohľad.

Dajsipohov

Vidíš psychologička, na čo sa snažíš...
Tvoje názory sú priam ukážkové. A či im to vysvetlíš po lopate alebo odborne ako Ty, vždy sa tu nájde dáke indivídum. No ale čo už.
Nesúhlasím s Verononou, mne sa práve Ty javíš vyrovnane. V poriadku, veď aj sway a petuska2 vedia o čom píšu, píšu o svojich skúsenostiach, ale...neni to ono. Pozerajú sa na to inak, vidia len niečo, a to momentálnu situáciu a čo bolo...
Jednoznačne súhlasím s Tebou vo všetkých bodoch, čo si tu napísala.

natinka

Zle som napisala, ze ani on nebude chciet ublizit mne. Myslela som, ze bude vztah brat zodpovedne a bude sa snazit vyhnut niecomu o com vie, ze by ma to zranilo. Lebo my obaja o sebe vieme, ze ani jeden neveru a ulety vo vztahu neuznava. A ak ma niekto iny nazor, mal by to mat s partnerom vyjasnene.

natinka

Zena asi este nie. Mlada baba ;-) Tiez som dieta rozvedenych. Poznam tu bolest, presne ako tu to uviedla "postihnuta". No relativne poznam aj opacnu stranu. Mam kamaratky ktore milenkami boli a viem ako sa trapili a sama som sa zalubila do zadaneho kamarata, ktory nakoniec pre lasku ku mne opustil dlhorocnu priatelku. Obaja sme si presli neprijemnostami. Nebola to nejaka nevera z nudy, ale boli sme ako kamarati a kolegovia stale spolu a oni boli prva laska navyse na dialku. Trapi ma, ze som pricina, preco sa jedna baba trapila, ale aj napriek tomu, neveru neuznavam, neschvalujem ale z niektorych uhlov pohladu odsudzujem! Budem sa snazit vramci seba, aby som partnera ktoreho lubim nesklamala a neskor aj nase deti, kedze planujeme spolocnu buducnost a dufam, ze ani on nebude chciet ublizit mne.