Biely povlak na žaludi...

Príspevok v téme: Biely povlak na žaludi...
logen415

Neviem ani ako to poriadne nazvať, ale na žaludi sa mi tvorí biely povlak a keď si ho neumyjem tak cca 3 dni tak po vymytí ho mám červený a citlivý...
Je normálne aby sa to stále tvorilo, ak si ho neumyjem dlhšie ako cca 5 dní tak ho mám ako ,,vyparený,, a začne najprv svrbieť, potom ak by som to nechal tak tak štípať?
Nechcem ísť s tým doktorovi lebo mi je to dosť trápne....
PLS poraďte.... Čo mám robiť?

vlad

Mne sa to začalo tvoriť asi pred týždňom A idem rovno urologické veď aká to má byť hanba? A to O hygiene nebudem hovoriť kto si ho neumyje každý denne je vôl nech róby akú koľvek prácu.

Abraham 0002

Totálna blbosť, stačí ak si ho poriadne umyješ a ono to zmizne, ja si ho umývam každý týžden, mal som to niekolko krát a nič mi neni. Stačí si to poriadne umyť a bude hotovo. Skrátka sa osprchuj. Ak nevieš tu, je návod: Nechaj si vodu zo stiecť po umytom tele na žaluď a nachaj okolo 2 - 6 min. tiecť, potom sleduj a ono to pomaly bude myznúť sem tam to trochu zaštípe, ale nič to neni. Ak to nepomôže, rob to každý deň. Alebo to skús pod vodou tečúcou z umyvadla a nechj 4 - 6 min. Ak to nepomôže UTEKAJ ZA DOKTOROM!

lou00

Zdravým páni, s týmto problémom mám celkom velké skúsenosti a môžem povedať že asi nie je vec ktorú som neskúsil pre to aby som sa tých prekliatych príznakov zbavil.V mojom prípade nešlo iba o povlak ale aj o časté začervenania mierne opuchy, silné zužovanie predkožky a jej praskanie no proste strach a hrôza.
Veľa som o tom čítal a skutočne nepoznám nikoho kto by mohol prehlásiť že mal to celé roky a teraz to už nemá vôbec minimálne aspoň rok. Dnes už viem prečo mi to vzniklo a aj prečo mi to zmizlo.Nie je to o tom či si ho niekto umýva 7 x za deň alebo 1 x za týždeň ale o hladine glykémie v krvy.

Knižnica

skús si kúpit zenske mydlo teda emulziu na intimne partie co pouzivaju zeny a umyvaj si cicinu ne raz za rok ani za mesiac ani za tyzden ale kazdy den

TheLord

Cha-cha! Asi návštevník zo stredoveku :)). Ktovie ako vtedy riešili neumytý penis? To musel byť iný povlak...
Inak - ak si nerobíš srandu, tak umývať minimálne ráno a večer je základ.

KristianN

Zdravím, mal som presne tento istý problém. otec mi odporučil v spočiatku pre mňa veľmi smiešny spôsob liečby, avšak po vyskúšaní, som registroval po dvoch dňoch veľmi rapídnu zmenu k lepšiemu.... neviem či vám to pomôže ale mne určite pomohlo... za pokus to určite stojí, odporúčam!! a tym smiešnym spôsobom je BRAVČOVá ( najlepšie domáca) MASť. ja som sa na začiatku tiež z toho smial, no po potieraní bravčovou masťou sa problém pomaly ale isto vyriešil... a tiež som tým trpel rok. dúfam že vám pomôže.