Neviem ani ako to poriadne nazvať, ale na žaludi sa mi tvorí biely povlak a keď si ho neumyjem tak cca 3 dni tak po vymytí ho mám červený a citlivý...
Je normálne aby sa to stále tvorilo, ak si ho neumyjem dlhšie ako cca 5 dní tak ho mám ako ,,vyparený,, a začne najprv svrbieť, potom ak by som to nechal tak tak štípať?
Nechcem ísť s tým doktorovi lebo mi je to dosť trápne....
PLS poraďte.... Čo mám robiť?
Biely povlak na žaludi...
Logika-samo od seba to nezmizne.
Ked mas nieco na penise tak najlepsie co mozes urobit je nechat to tak ono to prejde .
Partnerka ma momentalne vytok asi z antikoncepcie uz ho raz mala ale teraz po polroku ho ma znova vtedy som vsak nemal nic a teraz toto
sú to kvasinky, mykóza nie?? a partnerka nemá výtoky??? natieraš si to canestenom?
JA mam pesne to iste a este ma aj boli predkozka strasne a uz rok som nezmenil partnerku umyvam si minimalne raz denne intimnym mydlom a je to strssne nechutne nehovoriac o zapachu
No mily chlapy a chlapci moj manzel to ma tiez a je to pohlavne prenostne tak ak vam zalezy na vasich partnerkach a manzelkach tak odhodte hrdost a hambu a chodte klekarovi vobec to nieje HAMBA,porozmislajte nad tym je to dobre pre vas aj pre vase partnerky.nechcem vas strasit ale moze to prejst do horsieho stadia.
mas tam kvasinky, kup si krem Canesten a ten si natri poriadne na zalud po umyti, a urcite nepouzivaj klasicke mydlo na umyvanie!
Ahoj všetci, pozerám sa na vaše príspevky, no žiaľ tento problém postihol už aj mňa. Ja sa síce umývam až prehnane pravidelne jeden krát denne, niekedy aj dva krát denne. No aj viem čo znamená takzvaný. ,,tvaroh,, keď som v minulosti cca 5-10rokov neumyl žaluď tri-ť dní, tak sa vytvoril. No TERAZ !!! mám problém absolútne iného rázu, mám biely povlak, na celom žaludi, a ako píšete aj ma značne svrbí !!! každý deň si dávam povlak dole ale žaluď je nepríjemne biely, a akoby znečistený. PROSÍM !!! čo mám robiť ??? a keď si ho umyjem, je značne citlivý až priam bolestivo citlivý. ĎAKUJEM za aké koľvek rady. Peter
ja som to mal ties ale uz davno,poradil som si s tym uplne sam...mocil som si ho dva krat denne v repiku asi tak cca minutu velmi ucinne aj na ine choroby moc si uz nepamatam za kolko mi to zmizlo ale tak max try dni
logen415- u teba ide o zanedbanie zakladnej hygieny !!!!!!!!
Raz za 3 az 5 dni si umyvat penis??????????????
Tak toto je snad zly sen!!!!!!!!!!