Kolko penazí potrebuje na mesiac za jedlo?

CMu_Q

mno spravidla 100eur na mesiac na jednu osobu je akurat, no nie zas az tak vela! Zavisi to aj od toho, cim sa stravujes, ci davas prednost ovociu,zelenine a pod. Alebo ti to je jedno, hlavne ze sa napapas. Alebo davas prednost bufetom a restikam....

Ja mam 20.r. som studentkou VS a dostavam sirotske 114eur, pricom z toho si platim aj internat, aj stravu, aj knihy, proste vsetko, je velmi narocne z toho vyzit, ale ak sa chce vsetko sa da. Na stravu davam priblizne 60-70eur a aj to sa snazim len to najlacnejsie kupovat, niekedy si vsak aj doziciim, napr. po zapocte, skuske :) Ale aj tak je too bieda. Da sa z toho vyzit, ale skor by som na tomto miesto pouzila "prezit"... No a vlastne zavisi aj od toho, kolko cez den spapas, niekto papa menej, niekto viac, no vo vseobecnosti je 100eur postacujucich, no na druhej strane....ved viete-LTT (Len Tak Tak) :)

lenka30

aha, pomylila som sa. myslela som 3 EUR na den.

micaa, vdaka za tvoj rozpis, lebo fakt neviem sama posudit ci 100 eur na mesiac na stravu je vela ci malo.

pridá sa este niekto ako stravuje a kolko minie na den alebo mesiac?

micaa

Je to dost... napriklad my sme 4 clenna rodina, mama na nakup minie v priemere do 10eur, sestra aj ja sme cely den mimo a kazda z nas na jedlo utrati asi 5 eur. Otec necha tiez nieco v bufete. Dajme tomu, ze je to spolu nieco cez 20. A to neratam ked sa niekto ide najest von alebo sa vari nieco co je nakladnejsie na potraviny.
Ak ste zvyknuty jest vonku tak sa ani nemozes cudovat.

katka...

Je to velmi vela na jeden den. Este tak na tyzden je to akurat. To sa kazdy den stravujes v restauraciach? Ale aj tak to je vela.