Mne sa zdá že najviac robím na jedlo.Kolko tak priemerne minate na jedlo za mesiac alebo na deň? 35EUR na den je dosť podla vás?
Kolko penazí potrebuje na mesiac za jedlo?
Ja žijem len s manželom a taktiež mám pocit, že nás jedlo stojí moc. Mesačne minieme cca 300 Eur (je v tom aj drogéria). Je to však spôsobené tým, že mám veľmi prísnu diétu zo zdravotných dôvodov a tá je príšerne drahá.
ja žijem sama, nepozerám nikdy na ceny, lebo ma to nebaví a miniem 150-200 eur mesačne, ale kupujem si aj údeného lososa, konzervy tuniaka - tie drahšie, olivový olej, mäso,pizzu,ovocie, zeleninu....ale zhruba dalších max.50 EUR na alkohol a zmrzlinu
Podľa mňa je to veľa, sme 4- členná rodina. Ja počítam tak 15 na deň. Jasné, že počas víkendu je toho viac, ale dá sa.35 na deň sa mi zdá naozaj veľa.
už nikto sa nepodelí o svoje vydavky na stravu? zrejme to malokto sleduje a počíta podla reakcií na tuto temu....
a este k tomu neratam , ze obcas kupim aj nejake tie vitaminy a vyžiové doplnky
ahojte ja miniem s mojim priatelom mesacne tak asi 200 eur ...
ja napr miniem 3 EURa tak na desiatu a to som student
3EURa na den a osobu mi pride dokonca dost malo
Sme traja a ja miniem mesačne od 350-400EUR.. a to ma dcera 11 rokov... strava ma stojí najviac...
ja som tiež skromnejšia, malo jem, ale stale miniem tak 150 eur na mesiac. len obcas si niečo kupim v meste-bagetu alebo pizzu, ale inak tiez to najlacnejsie, čo sa da.vacsinou zeleninove jedlá. mozno by stalo za to obcas si zratat, co sa zje za den.