Muži strácajú chuť

Príspevok v téme: Muži strácajú chuť
čo k tomu dodať

Minulý rok sme sa s priateľom milovala 20krát. Síce spolu nebývame, ale aj tak je to málo. Občas v nejakej internetovej diskusii čítam príspevky žien "Môjmu partnerovi to stačí raz za mesiac" alebo "máme sex raz za dva mesiace" a podobne. Aj dosť článkov v časopisoch je o tom, že muži strácajú chuť na sex. Aká je príčina? Stres? Ale veď ten prežívajú aj ženy! Slováci sa vraj milujú v priemere 135krát ročne. Rada by som vedela, kde sa nabralo toto číslo. Ale moja základná otázka znie: Prečo muži majú na sex omnoho menšiu chuť ako ženy.

mlady

lebo sa nudia vi zeni nam nedavate dostatok inspiracije mislim to ze kazdi den je to iste ze akazdi den svita .. a dakedi to je nudne skuste bit vinaliezave a uvidite zeny ako sa vasi muzy rozhibu ,, ja smojou parterkou skusam vzdi nove a nove a to ma tesi ,, uprimne ak bi som si mal lahnut na zenu a ppppp a hotovo bolo bi to dos nudne kazdi den prezivat ,, daka bohu ze sex sa da zdokonalovat ... sory zeny za uprimnost ale taka je raealita

janca012

ahojte.. pocujte ja mam partneras ktorym som uz vyse styroch rokov... kedywsi sme sa milovali aj tri krat za den zrazu asi pred pol rokom prestal mat na mna chut.. neviem vobec cim to je ci tym ze som skareda alebo tym ze som tucna alebo tym ze prestal milovat.. chcem vas len upozornit mile damy! ze moj priatel ma 21 rokov... ! co znamena ze niekde u takeho mladeho hrebca chyba bude! nemyslite? zacala som stale donho rypat a zacali medzi nami castejsie a castejsie hadky... vcera sa mi priznal ze ma uz nemiluje.. takze mozno aj viete kde je pes zakopany..! takze takto dopadaju mladucke a hlupucke husicky ako som ja... ale teraz vazne!! nie vzdy je to o tom ci vas partner miluje alebo nie.. niekedy je to aj o tom ako je unaveny a aky ma den a naladu.. mna len mrzi ze osoba ktoru som milovala od detstva sa na mna vykaslala a zobrala mi to najkrajsie... :( velmi ho lubim.. tak moc ze by som bola schopna dat zanho aj zivot :( Neurazajte sa ked sa s vami muzi nebudu chciet milovat ba naopak skuste sa ho spytat preco ale jemne! a hlavne vazte si co mate.. lebo ja som si to nevazila a teraz som zistila ze neexistuje v mojom srdci iny okrem neho.. no teraz je to uz zrejme jedno.. mozem sa aj zabit a nic mi uz nepomoze a v jeho srdiecku to lasku uz nevyvola :(

čo k tomu dodať

Vraj programátori nemajú chuť na sex. A môj priateľ pracuje v zamestnaní s počítačom a venuje sa tomu aj vo voľnom čase.

love doctor

co k tomu dodat: povedz svojmu milacikovi nech sa spyta kamosov ci aj oni pri sexe myslia na svoj zadok, lebo ked hej tak tam nieco nieje v poriadku s mozgom. ziadny muz predsa na to nemysli.
a ja plne suhlasim s janosikom. muzi pri sexe stracaju velke mnozstvo energie ktorej cast davaju zenam. treba sa naucit s energiou pracovat, inak po kazdom sexe odpadne muz ako hruska zo stromu - ( sorry , nemam lepsie prirovnanie) , a potom jasne ze sa mu nechce do sexu ked ho to tak vycerpa.

čo k tomu dodať

Včera sa priateľ konečne priznal, že nemá záujem o sex vraj preto, že si myslí, že má tučný zadok a snehná a je nešťastný, lebo napriek behu a posilovni sa mu nedarí schudnúť. Ale to mám trpieť aj ja? A ak za tento stav môže aj žena, čo mám potom robiť? Ja mám totiž pocit, že ak budem vyzerať aj ako Miss Universe alebo Miss World a budem láskavá ako anjelik, aj tak v ňom chuť neprebudím. On si skrátka vsugeroval, že má tlsté stehná a zadok a tak tým trpím aj ja.

vivin

ja si myslím že muži chcú sex častejšie ako ženy, pokiaľ záujem od muža po čase klesá je možno chyba aj v žene.

steffi

podla mna je tiez blbost ze nieje chut ked je clovek to je jedno ci muz ci zena OK tak chut je tam podla mna stale no samozrejme treba sa aj o tu chut pricinit a spestrit trochu ....:)))