Ahojte pouzivate niektora tuto kozmetiku, aka je jej kvalita hlavne co sa tyka ucinnosti - mam 36 rokov a potrebujem aj kremy na vrasky doposial som pouzivala kozmetiku Temperance a chystala som sa kupit nieco od Estee Lauder.... Dakujem za vsetky nazory. Pekny dnik.
Annemarie Borlind kozmetika
A kde ho prosím ťa najlepšie kúpim?
...domia je aj od tejto znacky balzam, ja ho pouzivam a fajn. Nemam problem uz ani v zime, ze by som mala popraskane pery a to bolo u mna na dennom poriadku.
Dado Sens zahŕňa viaceré rady..či už pre mastnú, aknóznu pleť..alebo pre suchú, atopickú..citlivú..zrelú..a podobne..čiže tiež si vieš vybrať presne to, čo pleti chýba..čo ju trápi..
Neviete, či táto kozmetika neponúka niečo aj na popraskané pery?
Už som skúsila asi všetko :(
@Astrina tak to nie si sama, ja som si myslela, ze to je uplne ina znacka :D
trocha ste ma zmiatli s Dado Sens. som netusila, ze patri pod Anne :) A to je rada na aku plet?
@Isue u nas v meste je aj salón, kde maju tuto značku tak sa mozem ist opytat a uvidim, co poradia tam ;-)
@zajrami Dado sens je rada od Annemarie Börlind - bavime sa stale o značke Börlind, tie rady su takto pomenované podla typu pleti :-)
Áno ladycat, ale taktiež aj na mastnú je to super, aspoň od kamošky som počula, ale tak to by bolo najlepšie vyskúšať, že čo to povie, no uvidíš sama :)
zajrami Dado Sens nie je nova znacka je to znacka, ktora je na trhu uz roky, co je podla mna super a aj to svedci o jej kvalite :)
tak mna najviac trapito, ze mam hrozne mastnu plet a tym padom aj dost aknoznu :(