Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Annemarie Borlind kozmetika

Isue

Bobania áno je to prírodná certifikovaná kozmetika :) Milok poviem ti, že nie každá kozmetika, ktorá je dostupná v obchodoch, v drogériách je dobrou voľbou, pretože mnohé značky obsahujú chémiu, ktorá pleti miesto toho aby jej pomáhala, tak ju zbytočne zaťažuje. Domia ja si objednávam z annemarieborlind. sk, mám to rýchlo a všetko, čo si vyberiem :)

Defcon

Zoe, nie. Kozmetika na prirodnom zaklade znamena to, ze do obycajnej kozmetiky je pridana prirodna zlozka, casto v absurdne malom mnozstve. Aj prirodna kozmetika s mnozstvom certifikatov moze obsahovat neuveritelny bordel, lebo namiesto kvalitnej chemie bude v kozmetike nejaky nechemicky brajgel. Zialbohu, my spotrebitelia celkovo tlacime na co najnizsiu cenu a firmy sa tomu musia prisposobovat. Rovnako vseliake tingtwungngovske znacky si uz osvojili techniky reklamy a krasnych obalov a zabijaju solidne znacky do zeme. Tie, aby prezili, musia ist tiez s cenou dole, takze aj kvalita ide dole.
Vsetci vyrobcovia zapasia s konkurenciou a riesenim casto byva horsi vyrobok v krajsom obale sprevadzany masivnejsou reklamou. Taka je sucasnost na celom svete.
Navyse spotrebitelky casto a nahlas volaju po co najrychlejsom nastupe ucinkov kozmetiky, plet musi byt ihned svieza, zdrava, bez vrasok...... to sa da zabezpecit, ale na ukor inych kriterii, napr. dlhodobosti ucinku, alebo na ukor neskorsich ucinkov.
Ale taky je cely svet. Okamzity ucinok, krasny obal a bombasticka reklama.....to su veci ,ktore udrzia firmu v pluse.

Zoe27

Ale prírodný základ označuje, že aj konzervanty sú prírodné, nie? A to je isto lepšie, ako keď je kozmetika plná umelej chémie :)

Defcon

Nie, annemarie borlind nie je prirodna kozmetika a nie je hypoalergenna . Ked si prelozite stranky vyrobcu, tak vyrobca sam svoju kozmetiku oznacuje ako kozmetiku na prirodnom zaklade. A to je trosku rozdiel. To ze je to akoze prirodna kozmetika, tak to maju na svedomi predajcovia. Ale samotny vyrobca ju tak neoznacuje

bobania

Mňa by zaujímalo, či je táto kozmetika vhodná aj pre alergikov. Zväčša mávam problémy s chemikáliami, no toto by mala byť prírodná kozmetika, že?

onyi

Zatial sa len odhodlavam, lebo nie som si celkom ista, ktory kram by som si mala objednat, kedze je moja plet taka vseliaka a z kazdeho problemu ma tak trosku

Isue

To by bolo super, aspoň by si dostala aj odborné poradenstvo, ak tam teda zájdeš, tak daj vedieť, čo ti poradili, ale myslím, že toto, čo som ti písala by mohlo byť super, aj keď je najlepšie si to vyskúšať :)