Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Annemarie Borlind kozmetika

jarunna

ked chces sumienkaaa spravit zmenu tak ju treba urobit vo vsetkom, nie len v kremoch a cistiacej kozmetike, ale aj pri dekorativnej, pretoze o com by to bolo keby si zaklad pouzivala prirodny a na to by si si dala make up, ktory by obsahoval mnozstvo chemie?

sumienkaaa

mna by baby zaujimalo, ked pouzivate kozmetiku tejto znacky, ako kremy a podobne tak make up a ruz no proste sminky pouzivate tie co ste aj kedysi? alebo pri tom je tiez vhodne urobit nejaku tu zmenu?

Isue

Annemarie Börlind je kvalitná kozmetika, čo viem tak sú proti testovaniu produktov na zvieratách, takže neviem o čom píšeš, ja používam od tejto značky viacero vecí, viacero produktov a moja pleť je vďaka nim jemná a pružná, takú som ju nemala ani keď som bola mladšia ;)

ihlana

zoe27 potrebne je aby plet zaregistrovala, ze dostava nieco ine, ze dostava inu a lepsiu starostlivost ako dostavala a tie vysledky pridu, len treba byt trpezliva :)

mardziosa

domia ja si myslím, že úplne v pohodičke, veď keď si nájdeš stránku, tak tam je aj možnosť, že bioporadňa, čiže keď napíšeš informuješ sa podľa mňa nemáš čo stratiť a hlavne aspoň ti to pomôže sa lepšie zorientovať

Defcon

Isue, ked tu tak poctivo zamienas pojmy " kozmetika na prirodnom zaklade " s pojmom " prirodna kozmetika " , vysvetli mi ako je m9zne, ze tebou ospevovavana znacka annemarie borlind je zapletena do 3 roky stareho skandalu s testovanim svojich preparatov na zvieratach. Tato firma sice samotna svoje preparaty netestovala na zvieratach, ale amnesty international pred 3 rokmi zverejnila zoznam farmaceutickych a kozmetickych firiem ,ktore si davali robit testy na zvieratach v Pakistane a v tychto testoch figurovala ista ,hm hm, nemenovana firma. Je to hnus.

Zoe27

ihlana ja tomu rozumiem. Kiež by boli výsledky vidieť hneď po prvom použití, no to by sme chceli asi fakt veľa. Ja už som si čosi objednala, tak som zvedavá ako ma Anne prekvapí :)

ihlana

zoe27 jasne, ze potom ide o prirodne konzervanty :) ano pravdou je, ze kazda chceme vidiet ucinky a vysledky skoro, ale nie je pravdou, ze to musi ist na ukor niecoho, plet zmenu kozmetiky, hlavne zloziek kozmetiky spozoruje rychlo ;)