Chemoterapia

Príspevok v téme: Chemoterapia
Unavena

podstupujedm chemoterapiu, chyba mi vybrat este 4 davky. vlasy uz nemam. padaju mi vsetky chlpky, bez vynimky obocia a mihalnic. preto sa chcem opytat, ci mi to dorastie. sice prezijem uz asi vsetko, ale rada budem ak niekto napise. ci dorastaju vlasy, obocie,aj mihalnice. nemam sa o tom ani s kym porozpravat, som len doma a unavena. a ako to zvladali ine mlade zeny? nemusia byt len mlade, vsetky.

kosa

administrator NEVYDRZAL a na natlak zrusil SLOBODU PREJAVU.

nuz administratrorko, este si budes musjet pockat aby si dorastol do funkcije ADMINISTRATORA.

kosa

skus sa pozrjet na temu pravda o rakovine -vitamin B17.

sice ju administrator uz uzavrel pre diskusiju ale ma tam dost roznych nazorov ako a co robit.

brat len chemoterapiju je velmi nebezpecne.

EvaMat

Ahojte! Vie mi niekto povedať o Bio brane?
Užívam aj ja CHT a chcela by som poznať skúsenosti žien s týmto liekom ktoré poznajú už takúto situáciu...U mna sa vyskutuje nielen únava ale aj nepretržitá nevoľnosť žalúdka.Ako to znášate vy?dakujem

lek

Unavena- chvilu to trva, nez zacnu vlasy po CHT rast a trva to ozaj asi 3 mesiace, nez zacne clovek nieco vidiet, ved musia narast az od korienkov, ale potom to uz ide, zrazu pacientky daju nabok parochne a uzivaju si svoje nove a dobre vlasy. Iste, tie co mali dlhe vlasy tak ich nebudu mat rok po CHT este dlhe, ale paci sa mi ake ucesy si povymyslaju. Niektore pridu na to, ze im kratke vlasy ide lepsie ako dlhe. Niekedy su sami prekvapene, aky maju krasny tvar hlavy, lebo to vidno, az ked clovek nema vlasy.Je to cele o tom, aky postoj k tomu zaujmes. Niekedy sa v ambulancii na tom sami pacientky aj pobavia, aj doma sa vedia na tom zabavit, mozno to znie cudne, ale aj taketo veci sa daju brat s humorom.

kanila555

ahojki
moja mamina bola chora. dva krat.. ak chces kludne popis.. viem toho vela.. aj to ako sa citi okolie...
xpavlikovam@gmail.com

unavena

dakujem za podporu.
ale jaja nechapem ako jej mohli vlasy narast, ked ledva presiel rok. a po chemo zacnu rast az po troch mesiacoch zevraj. potom mi to pride vymyslene. ale o to nejde.

+bezmocna18

unavena...drzim ti fakt silno palce aby si to zvladla...bude to tazke ale ked ti to ma pomoct musis byt silna...som s tebou...

jaja_jaja

Ja mám priateľku a jej dcére /vek 30/ minulý rok takto v auguste diagnostikovali rakovinu. Tiež jej vypadali vlasy. Ona chemoterapiu zvládala dobre. Veľmi záleží aj na psychike. Vôbec si nepripúšťa, čo táto diagnóza obnáša. Až sme boli s jej postoja veľmi prekvapené. Ale je to dobré a myslím si, že aj to hrá svoju úlohu. Už jej vlasy narástli a ešte ich má krajšie ako pred tým.