Chemoterapia

Príspevok v téme: Chemoterapia
Unavena

podstupujedm chemoterapiu, chyba mi vybrat este 4 davky. vlasy uz nemam. padaju mi vsetky chlpky, bez vynimky obocia a mihalnic. preto sa chcem opytat, ci mi to dorastie. sice prezijem uz asi vsetko, ale rada budem ak niekto napise. ci dorastaju vlasy, obocie,aj mihalnice. nemam sa o tom ani s kym porozpravat, som len doma a unavena. a ako to zvladali ine mlade zeny? nemusia byt len mlade, vsetky.

ahoj0074

Ahoj, ja som po chemoterapii 4 roky a dari sa mi zatial celkom dobre. Vypadali mi vlasy aj ked nie uplne vsetky nosila som parochnu. Po chemoterapii este nasledovala radioterapia to som mala stiahnute hrdlo,
ale myslim ze telo dobre zareagovalo na obidve. Mala som lymfom vlasy mi narastli a mam ich teraz po plecia. Dala som si po chemoterapii ciel doktorat a v novembri idem na skusky. Tak ti drzim palce!!!

Unavena

dakujem vam krasne. dufam, ze to budem mat coskoro za sebou. je to tazke. funnyy ty mas lieky na rak., nejake podrozenie. som netusila,ze aj z toho pada.

krokodil

vsetkym, ktori chodia na chemo alebo maju nieco docinenia s touto zakernou chorobou drzim palce a bojujte. obocie,vlasy,mihalnicevsetko dorastie. Co sa tyka chemo i radio viem komplet priebeh.

funnyy

ja zatiaľ nechodím na chemo, ale z tabletiek mi vypadali mihalnice, dúfam že mi časom dorastú. nevypadali ale všetky, z jedného oka polovica. ale tiež poteší :-(

Unavena

dakujem. a nema niekto aj osobnu skusenost. ako ste zvladali chemoterapiu, ake ste mali pocity. co vas drzalo pri zivote. ako ste sa citili po ukonceni liecby. ja byvam velmi unavena. niekedy uz nevladzem. ale zevraj sme na dobrej ceste.