Chemoterapia

Príspevok v téme: Chemoterapia
Unavena

podstupujedm chemoterapiu, chyba mi vybrat este 4 davky. vlasy uz nemam. padaju mi vsetky chlpky, bez vynimky obocia a mihalnic. preto sa chcem opytat, ci mi to dorastie. sice prezijem uz asi vsetko, ale rada budem ak niekto napise. ci dorastaju vlasy, obocie,aj mihalnice. nemam sa o tom ani s kym porozpravat, som len doma a unavena. a ako to zvladali ine mlade zeny? nemusia byt len mlade, vsetky.

llek

Pocit bezmocnosti u pacientov, kde ochorenie (akekolvek, nielen nadorove) ide svojou cestou a nase liecebne moznosti su viacmenej vycerpane, je nieco co tazko znasa pacient samotny, jeho pribuzni ale aj lekar. Je to nieco, s cim sa lekar musi naucit zit. Lenze od lekara sa neocakava,ze bude bezmocny, od lekara sa vzdy ocakava, ze bude vediet co ma robit, ze bude vediet nejako pomoct, aspon len utlmit bolest. Kto z vas by chcel mat pred sebou zruteneho a bezmocneho lekara? Takze aj ked sa vo vnutri citim bezmocna, vzdy hladam co by som este mohla pre pacienta urobit, aby sa mu aspon kusok ulavilo. Bezmocnost je naozaj velmi, velmi zly pocit, v tom ma Realita pravdu

Matej

Poprosím skludniť hormóny nech sa konverzácia aj niekam dostane.. platí to hlavne pre realita.. nezabádajte, že pomáhame ľudom čo to čítajú a majú problémy.. čiže žiadne útoky na iné osoby.. len k téme.. ďakujem

llek

Realita, ja nemam v umysle sa s tebou hadat ani ta o nicom presviedcat. Tvoje prispevky komentovat nebudem, su poznacene emociami v suvislosti so stratou blizkeho pribuzneho. Treba najst vinnika. Nepoznas ma, tak nechaj moju osobu na pokoji. Ja nie som darmozrac, nic mi nepada len tak z neba same a tiez nikam nechodim vykrikovat, lebo na to nemam cas. Snad len tolko.

RNG

Nuz v USA onkologovia na sebe a svojej rodine na 75% odmietnu chemoterapiu, ale na pacientov ju tlacia na vyse 90%. Takze je tu nejaka zvlastna medzera typu: "pre mna to nie je dobre a pre vas ale ano".
Alternativnych metod na liecenie je plno,aj su mnohe velmi ucinne, pozri napr na www.cancertutor.com na mnohe starsie , ale oficialna medicina to nechce vidiet a schvalit, napriek uspechom s nimi, lebo sa tu jedna o financne zaujmy medickeho priemyslu, pre ktory je rakovina uzasny financny prinos, v USA kazdy rakovinny pacient znamena pre onkologov od 150 do 500 tisic dolarov.
A tento svet riadia nie pekne myslienky, ale penazne zaujmy, zialbohu.
To si treba raz pre vzdy uvedomit a nie malovaty pekne ale nerealisticke obrazky.
To su hole fakty, ale kto chce verit inemu, prosim, nech sa paci.

Inac vsetky rakoviny su nasledky zamoreni, kde sa bunky poskodia a stanu sa bujnejucimi. Normalne sa to stava pri deleni buniek a telo je zariadene na znicenie aj miliona takychto denne, ale ked zamorenim sa pocet vytvorenych zvysi a telesna obrana poklesne, tak vzniknu rakovinne nadory.

Preto oslabovanie imunity a dalsie zamorovanie tela nie su spravny pristup k rakovinam,, vseobecne.

Telo pri rakovinach treba odmorovat co najucinnejsie, bojovat proti roznym pricinam zamorenia(tj ak su to napr parazity a mikroby, ktore produkuju karcinogenne toxiny), posilnit obranyschopnost tela roznymi latkami a ked citotoxicke latky(tj rakovinne bunky zabijajuce), tak vybrat take, co su pre zdrave bunky neskodne, a to moze byt len v neskodnych prirodnych potravinovych doplnkoch a samotnej potrave, nie v umelych skodlivych patentovanych chemikaliach.

realita

llek
máš deti? keby tvoje má takúto diagnózu tiež by si ho napchával takýmito gebuzinami !!! pochybujem hľadal by si alternatívy v zahraničí a nie v SR nemám pravdu!!

realita

Pre xx_yy:
tvoj otec je len jeden z minima ktorý mal to šťastie a zachránilo ho to. Liek na rakovinu existuje ale žiaľ ľudia ako tento tu doktorko llek s pravdou von nikde nevýjde lebo veľké farmaceutické korporácie by prišli zrejme o tie ich posraté peniaze vrátane doktorka ktorý má isté provízie za predpisovanie istých liekov !!! Preto lieky ktoré môžu pomôcť k uzdraveniu nevýjdu nikdy na svetlo sveta. A ešte raz pre mudrlantov opakujem že ja nikomu nič neradím každý má vlastný rozum!!! Už sem viac písať nebudem lebo llek by už asi nerozdýchal. ŽELÁM VŠETKÝM aby to nevzdávali aj keď už veľakrát sú na dne nielen oni ale aj rodinný príslušníci. Nevzdávajte sa bojujte!!! A DOKTORKO na záver zomrel ti príbuzný na takúto chorobu???? Chcel si takémuto človeku pomôcť a najhoršia bola tá bezmocnosť že nič si nemohol že by si vymenil aj život dal čokolvek aby tvoj príbuzný žil!!!!!!!!!!! Pochybujem doktorko!!! Nemáš ani poňatia čo to je!!!! xx_yy vie o čom píšem!!!

realita

Pre ostatných: ja nikomu nič neradím len som zverejnila realitu ktorú týto "ľudský" lekári ako si zabúdajú povedať keď ide o život!!!

xx_yy

hovoríte tu len o ľudoch,ktorí bohužial boj s rakovinou prehrali, a kde je tá polovica ľudí,ktorá boj vyhrala?! Možno aj vďaka chemoterapii.Bola som svedkom toho,že chemoterapia ničí,ale určite nezabíja ( tak ok,sú výnimky určite ).Ešte stále to bolí,keď to píšem,ale videla som svojho otca,ako tým prešiel.Niekedy som chcela skočiť z balkóna keď som ho videla ako vyzerá,človeka to ničí,je slabý . Ale treba veriť,a pomôže to !
Áno na chemoterapii je zlé to,že ničí aj to zdravé,ale bohužial,nejak treba zničiť to "zlé" !!
Takže by som tu chemoterapiu veľmi neodsudzovala.. zatiaľ sa nič iné nevynašlo.. tak buďme radi .. že máme aspoň toto...aj keď to nie vždy zabere . Treba veriť,dúfať...

Maoam

a najhorsie je, ak si vezmu do svojich ruk deti alebo ludi, ktori sa nevedia a nemozu branit (napr. postihnuti) a maju v rodine ci okoli 'vplyv' a druhi ich blaboly pocuvaju a nebodaj sa nimi este aj riadia a sposobia vazne nasledky na zdravi

Maoam

moja skusenost s ludmi tohoto typu je ta, ze ked ide do tuheho, alebo by mali zrazu prebrat zodpovednost za nasledky svojich rad na konkretnom cloveku, ktory sa nimi riadil, zmiznu z povrchu zemskeho v mihu sekundy a niet ich viac.....

a ak si ich clovek aj najde, vsetko v mihu sekundy otocia proti cloveku s pridavkom roznych konspiracnych metod a s tym, ze ten pacient si je na vine sam alebo bol otraveny

jedno je ale iste - nikdy neprebeu za nich zodpovednost, ale su nebezpecni, pretoze su ludia, ktori sa nimi daju zmanipulovat