ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(
vztah s velkym "?" ... :(
jaj chudatko moje,,,tak to musi poriadne boliet,,,fuf a to ked si citala, to poznam to je hnusny pocit taky od zaludka pichanie v srdci,,,je to debil ty kokos...more byt tam pri tebe, tak ho zabijem!!!
aa preco sa neda s nou dokopy - no lebo ma este aj ona priatela :(
baby - je koniec :(((( balim sa, chystam sa domov, uz ho nechcem vidiet, ma inu, nasla som mu to v poste - vsetko nasvedcuje tomu ze je to nieco ako laska medzi nimi, pisali si intimne posty, citove, ...ale co ma najviac dostalo je ze jej napisal _ "co najviac lutujem je to ze mam priatelku" :(:(:(:( podrzte ma trosku prosim :(
bobo59
no ja neviem bobo59 - je pravda, ze zamilovany clovek iste veci nerobi (ako je to v mojom pripade z jeho strany), ale na druhej strane; myslis, ze by napriklad takmer kazdu noc v noci ked uz ja spim, ma hladil, bozkaval po chrbte, ruke..? (niekedy sa na to prebudim,tak viem) - vsetko mi spolu nedava zmysel... na jednej strane sa chova ako grazel, na strane druhej ako anjel.... vsetko je take cudnee...no v poslednej dobe je to uz viac-menej super, ako som nizsie pisala...
No myslím si, že by si mala ten vzťah po prázdninách ukončiť. On je evidentne zahľadený sám do seba a ty si len doplnok, ktorý zoberie zo sebou alebo nechá doma. No láska tam z jeho strany určite nie je, to by vyzeralo inak.
bodocka - dakujeem velmi pekne :)))
ahoj:) no super tak som odhalila tvoje meno:) inak aj ja som mala meniny pred tebou. tak to je pekne ked ti daroval tu ruzu:) no tak nam potom napis ze ako sa to dalej vyvyja. keby bol taky aj nadalej nic zle by sa nestalo:) a inak vsetko najlepsie k dnesnym meninam Janka:)
dakujem babenky:) prekvapko nema, vcera sme boli v meeste, mala som si nieco vybrat :)) hi,tak som si vybrala jedno tricko... no ale min. leto ma prekvapil ruzou, ja som ece bubala :) to sa pametam. A dnes rano co sa mi nestalo :D ... vsala som o 8:30, pozeram z postele a jeho nikde, tak som si pomyslela, no ze mozno siel kupit nejaku ruzicku ece, alebo co :) tak som lahla dalej, zrazu pocujem suchot, zlakla som sa, lebo sa mi to zdalo ako keby to bolo na mojej izbe, no nikoho som tu nevidela, :D potom znovu lahnem a o taku polhodinku znovu suchot a poriadne zachrapnutie :D opet som zbystrela a uz len taka ruka s pod postele :D v noci sa musel zvalit na zem, alebo co :D ja som sa tak zlakla, ked vstaval z tej zeme- lebo som fakt bola na tom, ze asi siel kupit ruzu do mesta, kedze na posteli nebol a z mojho uhla pohladu (z postele)nebolo nikoho vidno :D vyskocila som ako zmyslov zbavena -skoro som zinfarktovala :P
Vsetko najlepsie :))no uvidis..mozno ma pre teba nejake prekvapenie :)
Jeeej, tak vsetko najlepsie k meninam:))