V poslednej dobe som zažila obrovské psychické preťaženie na môj vek(16). Večer keď zaspávam počujem zvuky, akoby z rádia, naozaj som všetko preskúmala z nikade to nejde, bojím sa že je to v mojej hlave, je to v určityýh intervaloch, prestane a potom sa to zas spustí. Myslíte že možem mať halucinácie?:( Lebo ja si neviem rady
Mám vidiny...
Antigona, mne sa stava presne to iste a hlavne ked chcem zaspat. Pocujem pesnicky akoby z radia, rozne hlasy, dokonca minule ako keby vedla na mojej posteli niekto chrapal. Mne sa to stava od vtedy co som videl ako dostal zachvat moj kamarat.Podla mna je to z nejakeho soku
Ja som mal nieco podobne..u mna to bolo po sdkonceni poruchy DR/DP.. skoncilo to vtedy, ked som mal nejaky tyzden stena psa, pri ktorom som musel byt 24/7..spal som s nim dokonca kazdy den..odvtedy mi tieto problemy pomizli, lebo som svoju starost orientoval na nieco konkretne..
Ked som bola mala som mala tiez vidiny... hlavne v noci... ale to su tie tzv. neprebadane kutiky v mozgu... ale netrap sa...
Antigona, nic v zlom, ale neuzila si nejake drogy, napr. pervitin? To moze mat take "dozvuky", ale to z par dni prejde.
Antigona, dobre ti radia aj s maminou, aby si jej to povedala, a nech je s tebou cez noc, ci to aj ona bude pocut...nemozes byt sama.Moze ti to viac uskodit. Ja by som sa tiez bala! Inak aj mne sa stava ze pocujem vyzvanat moj mobil, celu piesen do detailu a mobil nezvoni. Aj ja sa vtedy prelaknem. Ta plomba ma tiez pobavila. A stalo sa mi aj to, ze v byte som bola sama, a pocula soom ze niekto povedal moje meno co ma dost ztrhlo, velmi som sa zlakla. Musela som odist prec.
O nejakom pripade s plombou som aj ja pocula, cize to je asi vazne pravda. Inak, aj mne sa uz stalo, ze som pocula hlas, ako zavolal moje meno, spala som a vtedy som sa na to zobudila, tesne predtym, ako zazvonil budik a nebol to nikto z domu, lebo som bola vtedy sama doma.
antigona
ak je to tak ako píšeš, tak to určite nepodceňuj a skoč za odborníkom psychiatrom...pretože sú to možné začiatky schizofrénie. Takže učrite to nenechávaj na čas, radšej to rýchlo rieš.
Ďakujem, že ste sa mi ozvali. Psychowalkman nepoužívam. Bývam v dome takže od susedov to určite nie je, nevyše je to veľmi zvláštne, kedysi som to počula možno raz za mesiac krátko, za posledný týždeň možno päťkrát, ale okrem hlasov už počujem aj spev, hudbu, stále inú, idem sa z toho zblázniť. Myslím, že nepomôže keď niekoho zavolám, pretože aj tak to nepočujem keď nechám otvorené dvere alebo niekto príde a počujem to vždy neskoro keď všetci spia, teraz už aj pri svetle, proste keď som sama. Dúfam, že to nejak prejde časom možno keď mi bude lepšie.každopádne tá plomba ma dosť pobavila:D
predpokladám že v škole máš angličtinu...nepoužívaš náhodou psychowalkman pri vzdelávaní?
zavolaj rodicov do izby, ci to pocuju aj oni..