V poslednej dobe som zažila obrovské psychické preťaženie na môj vek(16). Večer keď zaspávam počujem zvuky, akoby z rádia, naozaj som všetko preskúmala z nikade to nejde, bojím sa že je to v mojej hlave, je to v určityýh intervaloch, prestane a potom sa to zas spustí. Myslíte že možem mať halucinácie?:( Lebo ja si neviem rady
Mám vidiny...
tie zvuky produkuje tvoj mozog, najlepšie urobíš aj navštíviš neurológa ; )
Vždycky ked zaspim o tretej rano sa zobudim a vidim nejakeho ducha ktory sa pomaly priblizuje ku mne.Ked zasvietim svetlo zmizne bojim sa ze ked sa to ku mne priblizi moze mi to daco sprvit .preto vsade zo sebou nosim svetenu vodu fakt neviem co to moze byt a vzdycky ked idem spat zaspavam s tym pocitom ze ci sa rano este zobudim . :( prosim poradte mi daco aby som ich od seba odohnala :( Dakujem
nejakych poznaš?
Duchovia nie sú iba zlí. Samozrejme ľudia sa boja toho, čo nepoznajú.
MOZNO TO JE NAOZAJ NIAKY DUCH DUCH A DAVA TI SIGNALY , LEBO POTREBUJE OD TEBA VOJU POMOC, KAMARATKE SA PODOBNA VEC STALA S ENOU DUCHOM ,,,KOKOS FUJ JA TAKETO NEMOZEM ZIMOMRIAVKY MAM Z TOHO... BUD TO ODOZENIES ALEBO TOMU POMOZES... FUJ JA O TOM ANI NECHCEM ROZMYSLAT ... RADSEJ UZ NESPAVAM ANI SAMA V IZBE NIKDY,,
Je vela veci ktore sa neduju vysvetlit.
Nas mozog pracuje asi tak na 3%.Co zbytok? Su veci ktore jednoducho nevieme pochopit, alebo si to dost dobre prestavit napr, take nekonecno......Su ludia, ktory pocuju a vidia veci ktore nevidia a nepocuju ostatny - su iny -hovorime im blazni, ale co ked blazni sme mi a oni su normalny?
Kde je hranica? Kto ju urcil? Mal na to pravo? Nie je to nahodou efekt stada pasuceho sa na luke. Geniovia v spolocnosti boli povazovany za chorych ludi ale preco? Pretoze boli iny:::::::::
Tak potom....?? :)
Vies...je to minimalne neprijemne mat taky stav.....ale su aj take ktore cloveka donutia k samovrazde.
Fallo, kasli na to..do nikdy nekonciacich a tazkych debat sa na tomto fore nepustam. Tieto veci nemam z telky, kedze telku temer absolutne ani nepozeravam...
alzbee-prezila,zazila si niekedy nieco take???
Vies ake to je???
Nie kukat do telky a bat sa,ale bat sa z toho,ze je to v tebe????