Mám vidiny...

Príspevok v téme: Mám vidiny...
antigona

V poslednej dobe som zažila obrovské psychické preťaženie na môj vek(16). Večer keď zaspávam počujem zvuky, akoby z rádia, naozaj som všetko preskúmala z nikade to nejde, bojím sa že je to v mojej hlave, je to v určityýh intervaloch, prestane a potom sa to zas spustí. Myslíte že možem mať halucinácie?:( Lebo ja si neviem rady

Fallo

pozeras vela scifi.....viem tlcu nam tie seriali a kopec blbosti do hlavy,ale .....
Treba zit s nadladom nad tym vsetkym.

alzbee

Ja som praveze toho nazoru, ze to, ze male deti vidia duchov, nie su vidiny, ale realita, ktoru nevidime my dospeli ludia...

Fallo

alzbee-deti maju podla teba vacsiu fantaziu ako dospely clovek?????
Vnimaju svet tym,ze vsetko je pre nich zvlastne a neprebadane ale nemaju vidiny!
Taku vec moze zazit len nadpriemerny alebo opacny mozog.A v podstate je to to iste....je to zacarovany kruh.

afrika

A to tú hudbu počuješ normálne ušami. trochu divne to znie ale pre objasnenie. Počuješ to ako keby si ju pustíš, abo keď na teba dakto hovorí, alebo len vo svojej mysli? Pretože mne sa stáva, že sa neviem nejakej pesničky z hlavy zbaviť, ale ja ju ušami nepočujem, len mi tá melodia furt po rozume behá...ja som sa kedysi bála aj toho, ale teraz sa snažím odreagovať a nemyslieť na to, resp. na niečo iné...a...ale myslí si niekto, že by to mohlo byť dačo chorobné???

Fallo

xxxx-ty si z marsu??????
Chod prednasat do scifi ....
To tvoj mozog nic nevnima a nema ziadne predstavy.....tot zarodok embria asi.

xxxx

deti do 3 rokov vidia mozno aj duchov. Maju podobnu intuiciu ako potkany v bani pred zavalom. Potom sa postupne civilizuju a stratia tu schopnost. Lebo dospeli na to nereaguju a dieta sa uci od rodicov. My civilizovani s pouzivanim strojov a ucenim sme stratili take schopnosti ako mal clovek v minulosti, verime len znamym fyzikalnym zakonom a vsetko ostatne pokladame za paranormalny jav alebo psychicku poruchu.

Fallo

To som zazil aj ja v detstve.....zacalo to spontanne a v tom okamihu som pocul zvlastne hlasy a zvuky...trvalo to len par sekund,ale bolo to neprijemne.Postupom casu sa to vytratilo.
Ale chod kludne za lekarom a zver sa mu s problemom.....
Bude to lepsie ako takto.

ewus;)

ci je to halucinacia zistis jednoducho, zatkaj si uci prstami a ked to budes stale pocut tak je to halucinacia, ked to prestane tak je to naozaj