V poslednej dobe som zažila obrovské psychické preťaženie na môj vek(16). Večer keď zaspávam počujem zvuky, akoby z rádia, naozaj som všetko preskúmala z nikade to nejde, bojím sa že je to v mojej hlave, je to v určityýh intervaloch, prestane a potom sa to zas spustí. Myslíte že možem mať halucinácie?:( Lebo ja si neviem rady
Mám vidiny...
Skus nahrat ten zvuk na citlivy elektretovy mikrofon co zachytava aj slabe zvuky. Nachadza sa v kazetovom radiu. Ak na paske nic nebude tak je to halucinacia. Nech niekto spi s tebou v izbe a spytaj sa ho na to. To s plombou sa pokusali nicitalia mytov v jednom TV programe a nepodarilo sa to uskutocnit.
cierny obdlznik - lebo si predtym pozerala na tv
gulicky - to je normalne
Mne sa raz stalo zesom sa pozrela na stenu a videla som cierny obdlznik.Alebo ked zavriem oci tak vidim cierne gulicky. Co si o tom myslite vy ???
antigona
Ja som byvala doma dosť sama. Rodičia robili v Anglicku a brat skoro vždy spaval u frajerky. Po večeroch som si myslela, že sa zblaznim, sama doma, všade až hrozne ticho.. Teraz mam doma mačku a je to super :). Keď aj počujem nejake buchnutie, alebo čo vždy to pripišem jemu a keď si potom lahne ku mne na vankuš a tichučko si pradie aj ja som kľudna a v pokoji spim. Skus si aj ty zaobstarať mačičku alebo psika a uvidiš hned sa budes citit lepšie :))
juj, to je príspevok z juna...rada by som vedela ako to pokračuje alebo nepokračuje...
je toho skopný, aby použil magiu? takúto formu pomsty ak je taký vyšinutý...(je niečo na tom pravdy).Čo ti vypisuje v tých sms-kách?
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
:-Pbebe
Dnes 20:03
podla mna hudbu pocujes z vonka :D pochybujem zeby bola choroba co by ti v hlave spustala hudbu co si juckebox? :D
REHooooooooooooooT (co si juckebox) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
antigona a svojho byvaleho nahlas na policii oni vedia co s takymi spratkami ... urob to kym ti nieco nespravi a zozen si aj nove cislo a daj ho len blizkym osobam ktorim veris...
a mozno ti tu hudbu pusta on pod okienkom a vabi ta :-)
podla mna hudbu pocujes z vonka :D pochybujem zeby bola choroba co by ti v hlave spustala hudbu co si juckebox? :D
ahoj antigona, spomínala si že máš psychicky narušeného bývalého frajera, len ma napadlo či ti nerobí naschvál zle, vieš aby ti šiblo, keď je on šiši tak by to mohla byť pravda. keď to budeš znova počuť tak skontroluj či nie je vonku, určite popros aj maminu, to nie je hanba, ale určite to vyrieš aby z toho nezačalo šiši tebe :(