Co povazujete v zivote za najvacsiu facku od zivota

zewa

Život bez faciek by bol jednotvarny. Po každej facke sme silnejšími. Preto si ja vyberám tie najťažšie cesty, aby som vystavila zo života všetko. Fu, a tých faciek, čo som dostala. Pred troma rokmi to bola asi najťažšia a zastavil sa môj život na tri roky. Ale dnes, dnes som o to silnejšia a zrelsia. A viem pomáhať iným ľuďom, čo dostávajú facky.

MIMIuglyspy

ze moj muz odisiel za inou krasavicou ze mna so synom opustil a vymenil za inu tmavovlasu krasku.To ze mi nevyslo ani druhe manzelstvo a asi ani tretie ze asi nepatrim k zenam ktore ktore su pritazlive pre druhe polovicky a ani sexom som prveho necedela udrzat.Asi preto trpim vnutornym rozhovoron so sebou a rada filosofujem lebo filosofia je spasa na vsetky nevyriesitelne problemy.

lipooo

Ja som bola sikanovana v praci,a potom ma priatel postrelil vzduchovkou,nevedel ze je nabyta a zo srandy akoze na mna mieril,a dostala som brok do chrbta...tesne pri nerv,3h operacia zijem s brokom.

maricenka

podla mna, pokial vam nezomrie pribuzny alebo niekto velmi blizky, vsetky ostatne "facky" od zivota su podnety, ktore nas posuvaju vpred. aj ked sa to v prvom momente nezda, je to tak.

PN

Moja facka od života:Závrate,cysta v hlave,neplodnosť,rozvod,rakovina kože.Je mi hrozne.Život mi dáva rany veľmi hlboké.Som mladá.Nikomu som neublížila.Nezaslúžim si to.Nič si neprajem len žiť.Strašne nechcem zomrieť.