Co povazujete vo svojom zivote za najvacsiu facku od zivota????????
Co povazujete v zivote za najvacsiu facku od zivota
Takých bolo a ešte bude, ale facky patria k životu. Človek by nemal byť príliš spokojný, príliš arogantný, príliš sebaistý, pretože potom dostane od života facku, aby pochopil, čo je naozaj dôležité, to čo si doteraz nevážil aby uvidel, to čo doteraz nevidel. Smrť milovaného človeka nie je facka, ale riadny kopanec, to ostatné sú iba prkotiny. No to čo Boh dal aj Boh vezme, nič a nikto na svete nám nepatrí, všetko tu máme iba požičané, aj telo. Preto by sme si to všetko čo dostávame mali oveľa viac vážiť. Nebyť si istý, že čosi mám, pretože je to iba klam, nič nemáme. Vážiť si každú chvíľu s milovaným človekom, vážiť si každý úsmev milovaného dieťaťa, vážiť si každé ráno, ktorého sa dožijem.
podla mna dalsia facka od zivota je, ked matka strati dieta. ci uz narodene alebo nie.
ewelinka, mas pravdu, stratit seba je minimalne rovnako zle ako stratit blizkych. mal som take obdobie nevedel som co vlastne chcem... nedarilo sa mi vo vztahoch, vyviedol som hluposti ktore trochu lutujem a obcas rozoberam z roznych stran a vycitam si ich...
Ako keby som sam seba nevedel prijat a odpustit si... je to ale aj mojou povahou - som na seba strasne tvrdy aj za "prkotiny".
nieje najhoršie stratiť blízkeho kamráta manžela..horšie je stratiť seba
camelka je to strasne, prajem ti vela sil, aby si to zvladla.
ja som facu od zivota dostala od svojho priatela,odisiel do zahranicia za pracou,po dvoch rokoch mi napisal len sms.vraj ZBOHOM a viac sa neozval,nrchal ma tu s dvomi nasimi malymi detmi,hypotekou...Jeho rodina prerusila so mnou akykolvek kontakt,doteraz poriadne neviem co sa vlastne stalo,ostala som sama a normalne mi zasibava,co bude dalej??????????????
A este ked som sa dozvedela ze moj brat uziva tvrde drogy a okrada mojich rodicov, mame ukradol vsetko zlato a je na dne kvoli synovi ktoreho cely zivot zahrnala laskou :-(
Ja som naposledy dostala poriadnu facku, ked v spravach davali ze matka nechala svoje male dieta v autosedacke v aute 8 hodin uskvarit sa na slnku. Zomrelo. Tak ma to vzalo, ze som ochorela. Velmi prezivam taketo veci.
Ked vas niekto splachne do zachoda, od koho to necakate, a este sa tvari akoby nic, ze to je zivot...,..
stratiť osobu, ktorú si tak veľmi milovala :´(