Co povazujete v zivote za najvacsiu facku od zivota

crossetdante

Podla toho co tu ci od niektorych citam, tak moje facky (co som si myslel ze su silne) od zivota nezanamenaju nic

hana109045

inkognito
tak toto jee skutocna facka..........:(((( strasne smutne... Neviem si ani len predstavit ake to musi prist o milovanu osobu na stedry den ,, ale nie ako nasledok rozchodu ale ale ked odide navzdy... a nedobrovolne :((( ako zit dalej...???:((
drzim vam velmi palce... a vela sil prajem !!!

blavacka

ROZVOD! a veci s nim suvisiace. to som od zivota necakala. ale kto, ano? potom hrozna diagnoza mojho jedineho dietata.
kurnik! stale nechapem, kolko sil je vo mne. stale este zijem.

[zruseny1]

na stedry vecer 2007 mi zomrel sestrin manzel, vzorovy manzel a otec...
mlady chalanisko, nekonfliktny, mudry, a hlavne s velkym srdcom....podlahol rakovine
pri pohlade na moju sestru a 5rocnu neterku mi puka srdce...

hana109045

Veru veru laska.. ta vie s clovekom narobit veelku sarapatu .. :(( Hlavne ak sa skonci nieco co si myslite ze bude na cely zivot, a potom ten strasny pocit prazdnoty , ta silna bolest ....
No treba ist dalej .. :( ak ked je to strasne tazkeee..

ddff

Podla mna najvacsiu facku moze sposobit jedine jedine laska.Ci uz k priatelovi,k detom,k manzelovi,k rodicom,k bratovi..nech uz sa stane cokolvek..

taktoje

asi to, ze som sa zatratila pre prkotinu a ked prisiel ozajstny vazny problem, som si to uvedomila. moja najvacsia zivotna chyba a tvrdy kopanec.

nikagol

aj ja som si prezila v zivote hocico ale je to neporovnatelne s tym, co vam teraz napisem...

15.8. 2009 som bola na svadbe priatelovmu bratrancovi. mal 6 rokov frajerku, velmi sa lubili on mal 27, ona 24. Ked bol maly prekonal leukemiu a vyliecil sa. nemal moc stastne detstvo a aj teraz ked uz bolo po tej chorobe tak sa zasa nerozpraval s rodicmi ktori mu ani na svadbe neboli ale bol stasty pretoze mal je, svoju zenu ktoru velmi miloval.

a 29.8. 2009 nam zvoni tel. a niekto oznami, martin zomrel, mal nehodu.
a tak sme presne 2 tyzdne na to, co sme sa mu boli radovat na svadbe isli plakat na jeho pohreb.

a to bola facka od zivota pre jeho zenu.
neviem ci to bol osud alebo nahoda ale bolo to velmi krute.

takze veci ako ked si vas manzel najde inu su sice neprijemne ale neporovnatelne s tymto, takze sa ludia teste tomu co mate...