chcem sa ho ZBAVIŤ

Príspevok v téme: chcem sa ho ZBAVIŤ
Mary255

Chodím s ním už skoro 4 roky.. zozačiatku to bolo ako z rozprávky boli sme šťastný aj keď sme museli prekonávať veľa prekážok, ale to nás ešte dalo viac dokopy... časom začal byť veeeľmi žiarlivý, zakázal mi dokonca aj dlhoročné kamarátky( že mali na mňa zlý vplyv)veľa sme sa aj hádali aj sme sa chceli často rozísť hlavne on ale ja zaľúbená až po uši som o tom nechcela ani počuť a robila som všetko preto aby sme sa nerozišli.. poslušne som mu hlásila každý môj pohyb, s kým som a hlavne kde.. veľmi zaľúbená som mu plnila všetko čo som mu videla na očiach vtedy ešte ako "decko" som bola naivná a až teraz dostávam rozum.. už viac nechcem takto trpieť a nechávať sa obmedzovať.. už asi rok ho neľúbim.. aj keď si dobre rozumieme ako kamaráti, máme spoločné záujmy a tak.. v poslednom čase som k nemu odmietavá.. pusu si musí doslova vynútiť.. už viackrát som už mala príležitosť sa s ním rozísť.. ale vždy prišiel a odpustila som mu.. asi si už zvykol na tie naše časté "rozchody" a teraz keď to myslím smrteľne vážne to berie na ľahkú váhu.. on je odo mňa o dosť starší a nechce to pochopiť, že sa s ním chcem rozísť.. už som sa s ním veľa krát o tom rozprávala.. po dobrom aj po zlom ale to bolo ešte horšie.. viem, že je chyba aj vo mne, lebo nemám pevnú vôľu..neviem ako to mám ďalej riešiť ako sa s ním normálne rozísť aby to pochopil.. je to strašné komplikované..

Mary255

No to bola moja najväčšia chyba, že som stale ustupovala ..ale som rada, že už dostávam rozum konečne!! Bojim sa že to nikdy nepochopi a bude mi otravovat zivot aj ludi ktorych mam rada

Carmenita

ja mam tiez podobne problemy..a kamoska mala takisto 4 roky vztah,posledny rok totlane nefungoval,robili si naprieky,ale nevedeli sa rozist.nakonies pocas jednej velkej hadky si ona nasla niekoho ineho,znova sa zalubila a aj on si hned nasiel inu a teraz vyzeraju obaja stastni..spolu to uz nedokazali..ale aj ja som slaboch,je to tazke...

ramirka

sweet_lolitta
ked sa jej vyhraza asi sa nebudu po rozchode bavit ako kamosi...ale za ten rozchod som aj ja byt neoblomna a nie stale ustupit..

Mary255

juj keby to ide tak ľahko .. ale ten tvrdohlavec to nechce pochopit ... už som mu navrhla aj to že budeme kamaráti ale nie on musí somnou chodiť a neviem aky to má pre neho vyznam uz ked je to taketo

sweet_lolitta

proste sa s nim rozid a nedaj sa s nim dokopy. Dalej spolu komunikujte ako kamosi, no bud slobodna konecne.

Mary255

No ja by som chcela zažiť peknú lasku a niekto taky na obzore aj je :) ale nemôžem sa s ním dať dokopy dokým som s tymto mojim terajsim.. lebo by ho prinajmenšom zabil :( a to ja nikdy nedovolim aby mu ubližil..on je už dospelý 26 a ja zachvíľu tiež.. ale rozumovo je ešte niekde v puberte.. aspoň v tomto

ramirka

jasne vtedy este nevedela co sa z neho vykluje bola zalaskovana ...a este k tomu veelmi mladucka podla toho co pises...

usiak

a kolko mate rokov? to je este taky nedozrety chlapcisko? a mozno by ti v tomto vedel byt oporou tvoj novy priatel, ktory ak som dobre pochopil by na obzore aj bol :)

alzbee

lyzicka: tomu sa hovorit-poucit sa na vlastne chybe..ved kazdy ma pravo spravit kiks a uvedomit si, ze aku hlupost spravil...

Mary255

ja viem.. vtom čase som bola do neho zaľúbená a bola som ešte dosť naivná.. a bola sanca ze sa ku mne este vrati.. lebo predtym sme sa mali dobre a bolo nam spolu pekne,..ale teraz ho už pomaly nenávidím a on mňa už tiež neľúbi.. a chce byť so mnou len z jeho principu..

na druhej strane je pekne ked si ludia vedia odpustit a dat este sancu.. ale coho je vela toho je vela ..