Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem sa ho ZBAVIŤ

Príspevok v téme: chcem sa ho ZBAVIŤ
Mary255

Chodím s ním už skoro 4 roky.. zozačiatku to bolo ako z rozprávky boli sme šťastný aj keď sme museli prekonávať veľa prekážok, ale to nás ešte dalo viac dokopy... časom začal byť veeeľmi žiarlivý, zakázal mi dokonca aj dlhoročné kamarátky( že mali na mňa zlý vplyv)veľa sme sa aj hádali aj sme sa chceli často rozísť hlavne on ale ja zaľúbená až po uši som o tom nechcela ani počuť a robila som všetko preto aby sme sa nerozišli.. poslušne som mu hlásila každý môj pohyb, s kým som a hlavne kde.. veľmi zaľúbená som mu plnila všetko čo som mu videla na očiach vtedy ešte ako "decko" som bola naivná a až teraz dostávam rozum.. už viac nechcem takto trpieť a nechávať sa obmedzovať.. už asi rok ho neľúbim.. aj keď si dobre rozumieme ako kamaráti, máme spoločné záujmy a tak.. v poslednom čase som k nemu odmietavá.. pusu si musí doslova vynútiť.. už viackrát som už mala príležitosť sa s ním rozísť.. ale vždy prišiel a odpustila som mu.. asi si už zvykol na tie naše časté "rozchody" a teraz keď to myslím smrteľne vážne to berie na ľahkú váhu.. on je odo mňa o dosť starší a nechce to pochopiť, že sa s ním chcem rozísť.. už som sa s ním veľa krát o tom rozprávala.. po dobrom aj po zlom ale to bolo ešte horšie.. viem, že je chyba aj vo mne, lebo nemám pevnú vôľu..neviem ako to mám ďalej riešiť ako sa s ním normálne rozísť aby to pochopil.. je to strašné komplikované..

Mary255

alishka
Ja som tiež niekedy rada v jeho spoločnosti.. ale ma zožiera že ho už neľúbim .. a nedá sa mi to ovplyvniť aby sa to zmenilo aj keď som sa snažila...

alishka

ja som viac krat pocas vztahu mala take obdobia, ze som mala pocit, ze uz ho nelubim, ze sa s nim necitim dobre... ale nenechala som ho a potom som bola rada, ze som ho nenechala, lebo zas prisli krasne chvilky, kedy som ho zas lubila a bola som stastna, ze ho mam

Mary255

Ja som mu to hovorila pekne, ale on o tom už nechce ani počuť.. pritom vie ako je natom náš "vzťah" ja k nemu nechcem byť hnusná.. ale niekedy to ide samé :( ale nepomáha to.. ale ani po dobrom tak ja už ozaj neviem.. ja som sa aj snažila zozačiatku znovu sa do neho zaľúbiť ale nejde to nasilu ... teraz to je také, povedala by som neutrálne.. ale stále sa s ním chcem rozísť.. len neviem už ako..

Láska existuje len to niekedy nevyjde a niekedy to je aj lepšie.. príde druhá.. skôr či neskôr.. na bývalého budú pekné spomienky a to je asi všetko.. Keď už nie je medzi dvoma ľuďmi láska aj z jednej strany.. treba sa s tým zmieriť

alishka

nebud na neho hnusna, snazi sa. Ja som v jeho kozi, tiez sa snazim a priatel je na mna hnusny. Keby mi aspon dal sancu zobrat ho na krasny vylet a pekne bez nervozity sa porozpravat, mozno takto by sa dala najst spolocna rec. aj ked sa s nim chces rozist, tak snad nie v zlom. bude mat aj on pocit, ze pre teba nieco znamenal. tak vyskusaj nebyt hnusna (ked uz ja nemam prilezitost napravit hnusne spravanie mojho "takmer ex", aspon som chcela objasnit, ako sa citi clovek na tej druhej strane)

tutuna

On to ukoncil, ja som ho este potom dlho prosila, aby sa vratil. Asi rok aj viac sme sa potom este rozchadzali a schadzali. Nakoniec to znova ukoncil, ale uz nastalo. Bol nekompromisny, hoci som plakala, ronila slzy, snazila sa, bola mila, pomahala mu. Trvalo mi dost dlhu dobu, kym som pochopila, ze vazne nemam sancu. Predtym som verila, ze laska to zmeni a opat ma bude lubit, ale teraz uz neviem, ci vobec laska existuje, ked ma dokazala lahko opustit.

Mary255

Toto je podobný prípad..Je to tažké aj kvôli tomu, že sa snaží.. veľmi. Vymýšľa program atd.. mne sa už nechce snažiť.

tutuna: už ste sa rozišli? ako dlho to trvalo kým sa to stalo? čo bol taký závažny posledný krok k tomu aby ste sa rozišli? kto to ukončil?

tutuna

Ak ta ani on nelubi, potom by sa to dalo, rozist sa, bez toho, aby ta trapilo, ze sa on bude trapit, to sa malokedy stane, ze sa ludia dohodnu. Ku mne bol pred aj pocas rozchodu byvaly hnusny a protivny a ja som stale dufala, ze sa to zlepsi, bola som zalubena a milovala ho, ale nic nepomohlo, je tazke zbavit sa zamilovaneho cloveka, lebo je tak sladky, az je tak lepkavy, ze sa ho nedokazes zbavit.

Mary255

tutuna : to prvé sa mi zdá lepšie.. len musí prísť správna príležitosť aby som to definitívne ukončila.. som k nemu dosť drzá, protivná a hnusná..ide mi to samej občas na nervy ale už neviem ako mu mám dať najavo že ho vážne neľúbim..jemu to tiež vadí ale nechce pochopiť že už obaja niesme šťastní,aj keď sa spolu občas zasmejeme.. on ma tiež neľúbi.. ale zato že sme spolu strávili toľko času, akoby nesie zato zodpovednosť.. ale je to od neho len tvrdohlavosť

V tomto prípade je ťažšie rozísť sa ako koľvek sa dať s niekym dokopy..

tutuna

To je tazke sa rozist? Mne sa zda, ze omnoho lahsie ako sa s niekym dat dokopy. Ale aby som ti poradila. Mas tieto moznosti, staci si vybrat. Po prve, povies mu, ze je koniec a bodka, ale musis si stat za svojim. Po druhe, zacnes byt k nemu otravna, kazdu chvilu mu volaj kde je, s kym je, co robi, kedy sa stretnete, preco ti nezavolal, preco musi chodit tolko s kamosmi do baru, rob sa, ze si na nom zavisla, rob mu sceny a mozno to vzda sam a ked nie, drz sa ho, chlapca, ktory by ta rovnako miloval, uz asi nenajdes.