ahojte, riesim takyto problem: mam pocit, mozno ze si to len nahovaram, ze jedna kamoska ide po mojom chalanovi. Mam sa jej to narovinu (samozrejme priatelsky, milo) spytat? Chcela by som v tom mat jasno, ale na druhej strane, ak si to len nahovaram, tak sa nechcem pred nou strapnit.
mam sa jej narovinu opytat, ci chce mojho frajera?
Mna na ne nevola. Ale ja byvam v inom meste hodinu vzdialenom, cize sa vidime tak 2x do tyzdna. Ked je so mnou tak je len so mnou a ked som prec je s nimi (hoc asi nie kazdy den, ale ja to presne ani neviem). Stretava s nimi individualne. Zalozila som aj temu "Priatel ma len zenske kamosky" tam je toho viac popisane.
a vola tam aj teba? na tie jeho stretnutia s kamoskami? a stretava sa s viacerymi naraz, alebo len s jednou? alebo s viacerymi ale individualne?
Maruskaa: moj priatel je podobny, ma len zenske kamosky a bavia sa o vztahoch, o sexe. Akurat ze sa nestretavaju nahodou ale planovane, navstevuju sa v bytoch, chodia na vylety, do lokalu a podobne. Myslis, ze by ti toto nevadilo keby ten tvoj robil? Lebo mne to vadi a on ma oznacuje za ziarlivu a zakomplexovanu.
ahojte podla mna treba dat na6 zmysel ja som nedala verila som nakonec som mala pravdu chodili spolu
no myslim, ze je to dost blba kriza, neviem, ako to bude dalej, teraz ho nejaky cas nekontaktujem, hoci mi na nom velmi zalezi. Ale bol na mna v poslednom case dost hnusny a nervozny a hladal na mne chyby
a ako si sa to dozvedela , predsa len si sa jej pytala? a co mate za krizu s priatelom? nejaka vazna?
no ale budem radsej optimistka... pripajam smajlika :-)
ok, takze uz viem, ze su len kamarati, len neviem, ci mi to bude na nieco platne, lebo neviem, ako je to s nami dvoma
sme spolu 3 roky... a teraz sa to neda - opytat sa jeho
a este ak sa smiem spytat kolko ste s priatelom spolu..len tak ze ci je to dlhotrvajuci vztah alebo nieco cerstve..