Prosím pomôžte mi....mám strašne zničené vlasy....mám ich ostrihané do postupna a preto sú poškodené po celej dĺžke..mám zničené a suché končeky....viem že by mi pomohli nožnice,ale ja si nechcem dať ostrihať vlasy ...ani za nič...nepoznáte nejaký šampón,masku alebo kondicionér,ktorý ale naozaj zaberá??....lebo som ich už vyskúšala dosť......a nič mi tak nepohlo....alebo nepoznáte recept na nejakú doma pripravenú masku z ovocia?....alebo také niečo??.....nech mi to aspoň kus zregeneruje vlasy....viem že po použití nijakého šampónu ani ničoho podobného ich už nebudem mať úplne zdravé....ale chcem aby to nebolo až tak vidno,že ich mám zničené.....pls....pomôžte mi....
Mám strašne zničené vlasy...
Ahoj,
Tvoje vlasy nie su urcite poskodene preto, ze su ostrihane dopostupna. Nepises ci mas vlasy farbene, melirovane, ako sa o ne staras, ci su dobre ostrihane atd. Mala by si si najist dobru kadernicku, ktora vie, ako dat Tvoje vlasy dokopy. Nespoliehaj sa aspon na zaciatok na domace masky. Ak mas dlhe vlasy, suche a podobne, starostlivost o ne je o to dolezitejsia. Dolezity je strih, starostlivost, setrne farbenie alebo melirovanie. Aj kadernik dokaze znicit vlasy, co je smutne ale stava sa to. www.adoree.sk
kallos mas lacnejsi:DD
A tiez je dobry, moja kadernicka ho pouziva a mne pomahal
prosim vas, kde sa da v Bratislave kupit ten Gestil?
300 ml Gestil Wonderu stoji 7 eur a nejake drobne centiky :)
kolko ten gestil stoji?
Petka, Gestil Wonder je lepsi ako Genera, viac hydratuje, vyzivuje aj uhladzuje moje vlasy :) No ani Genera nie je zla a je podstatne lacnejsia. Inak, mala som aj masku Kallos Latte a este ho aj mam takmer plny, je to nieco strasne. Mala som z neho suche a krepovite vlasy, hroza. Nechapem preco, dost ludi si ho chvali. A kallos sa da kupit tu www.perlacosmetic.sk alebo ja som ho kupila osobne v tom obchode v NR.
a kde sa da zohnat ta kozmetika kallos???
a co je lepsie ta maska gestil alebo genera????
ja som sa raz niekde dočítala, že na poškodené vlasy (čo sa týka domácich receptov) je výborná tatárska omáčka :) tak som vyskúšala a bola som naozaj veľmi prekvapená aké boli vlasy zregenerované.No ak ju vyskúšaš, musíš si dať tú zo sklenenej fľaše Helmans, mne len tá pomohla žiadna iná :/
nieco ti ponukam aj tu dionee.blog.cz ale na nete je toho vela, musis googlit