Mám strašne zničené vlasy...

Príspevok v téme: Mám strašne zničené vlasy...
KikusiQ

Prosím pomôžte mi....mám strašne zničené vlasy....mám ich ostrihané do postupna a preto sú poškodené po celej dĺžke..mám zničené a suché končeky....viem že by mi pomohli nožnice,ale ja si nechcem dať ostrihať vlasy ...ani za nič...nepoznáte nejaký šampón,masku alebo kondicionér,ktorý ale naozaj zaberá??....lebo som ich už vyskúšala dosť......a nič mi tak nepohlo....alebo nepoznáte recept na nejakú doma pripravenú masku z ovocia?....alebo také niečo??.....nech mi to aspoň kus zregeneruje vlasy....viem že po použití nijakého šampónu ani ničoho podobného ich už nebudem mať úplne zdravé....ale chcem aby to nebolo až tak vidno,že ich mám zničené.....pls....pomôžte mi....

mariapot46

Ja mozem len a len doporucit na znicene vlasy ich regeneraciu pomocou vitamonv donnahair, ja vlasy dvakrat do roka zregenerujem cez vitaminy, vzdy doplnim co im chyba a vlasy mam potom zdrave a aj krasne :)

alica101

Daj im vydychnut. Nepouzivaj ziadne farby ani agresivne sampony. Asi sa budes chvilu citit nesvoja, ale vysledok bude stat za to :) Jedine, co odporucam pouzit su pripravky na regeneraciu, my doma pouzivame tieto: dukra.sk ... ale farbam sa fakt na nejaky cas vyhni.

Moireal

Daj si bezfarebny hennovy zabal na vlasy. Ja som si sice kupovala s farbou ale musim povedat ze som mala tiez v katastrofalnom stave vlasy. To je skor vnutorny problem ale henna na dlhy cas pomohla. Vlasy su pevnejsie, akoby hustejsie, menej sa lamu a obrovsky sa lesknu. Teraz si planujem znova dat, lebo sa mi neuvetitelne stiepia konceky a to sa nefenujem, nekulumujem. Hold, ja to mam z vnutra.

Silva P.

Ahoj, doporučujem novú radu od Dove s olejovou výživou. Krásne uhladzuje vlasy, určite si poradí aj so zničenými vlasmi. Pýtaj si v drogérii Pure Care Dry Oil.

A dopraj vlasom aj pravidelnů masku. Super je olejová výživná určená pre suchá a nepoddajné vlasy Dove Oil Care. www.sk.dove.com

Strasidlo

no to nebola moja vina ale vina kaderníčky a som zúfalá...už na to dávam aj bio kokosový olej tak je to lepšie ale aj tak je to strašné

simka111

Ja by som si chcela kupiť nove sérum na vlasy Mythic Oil Loreal proffessionnel, obsahuje avokadový olej a olej z hroznových semienok. Objavila som to v Baječnej Žene, stoji okolo 15 eur.

Strasidlo

Ahojte baby mali ste už niektorá tak spálené vlasy, že ste sa museli dať ostrihať úplne na krátko,lebo Vám zostávali v ruke vlasy a už Vám na to nechytá ani farba...?no ja som tak dopadla a teraz neviem čo s tým mám robiť, vlasy mám totálne zničené a farba je strašná...čo by ste mi poradili?