Kto je šťastný?

boba77

Myslím, že to nezáleží od povahy, ktorá sa vo svojej podstate nedá zmeniť. Tu ide o prístup k životu a pohľad na svet, ktoré sa zmeniť dajú.Treba žiť tak ako keby dnešný deň bol posledný a vychutnať si každú chvíľu ktorú život ponúka, tešiť sa z maličkostí a nájsť krásu v drobných veciach.Dobrú noc

zuzic

ja som stastna lebo mam dobru rodinu, neskutocne uzasneho brata, zdravie(aj ked s mensimi problemikmi ale relativne dobre), mam pred sebou celu mladost, mozem si zariadit zivot...a som stastna lebo su prazdky:D

boba77

JA SOM ŠŤASTNÁ.Mám priateľa už devat rokov a velmi ho lubim a chceme mat babo.Som šťastná lebo som relatívne zdravá (s menšími problémami s ktorými bojujem)a mám zdravé ruky a nohy.Som šťastná že som mohla prežiť krásne detstvo, že som zažila svojich starých rodičov.Som šťastná, že mám svojich rodičov, ktorý mi vždy pomôžu (aj ked sú rozvedení a otec má problémy s alkoholom).Som šťastná, že keď mám už toho plné zuby, tak sa idem prejsť za mesto do nádhernej prírody a som šťastná každú jar lebo nie je nič krajšie ako prebúdzajúca sa príroda a spev vtákov.Som šťastná keď sa môžem zchuti zasmiať na blbosti.V podstate sme všetci šťastný len si to neuvedomujeme.Krásny večer

lesslie

stastny je ten , co ma rad sam seba a ked mas rad sam seba mas rad aj inych a vtedy je clovek stastny....alebo ked spravim skusku som stastna :D

fialocka

Stastie je podla mna subjektivne, kazdy si pod tym predstavi nieco ine. Ja som stastna vtedy, ked mam vsetko okolo seba pod kontrolou... Niekedy mam pocit ze ludia si neuvedomuju svoje stastie, a kedze nemaju problemy, tak si nejake vyrobia.

tylka

Jeej ako si tu pekne pišete...Ja mozem len dodat,že áno problémy su potrebné k životu,ale ked je toho na človeka moc tak je moc a potom je pernamentne neštastny..začo si teda ja možem aj sama ,lebo ako si život spravis,tak ho máš...ale je pravda,že sme velmi nevdačny..za jedlo,byvanie, pitie, take dolezite veci a pre nas uz take samozrejme..nevieme sa tešiť z maličkostí..a takisto nevazime si jeden druheho ..nehovorim to o sebe pretoze ja si velmi vážim priatelstvo,ale mnohi ludia si vedia len zavidiet z čoho mi je riadne zle..ludia by mali byt lepši a hlavne skromnejši!!!tešit sa a nie si ubližovať!

zlta

"stastie", uvedom si, ze stastie nie je to, co sa ti stane ci nestane, ale je to tvoj vnutorny pocit. Uvedom si, co mas a neplac za tym co nemas (a ak chces nieco co nemas tak za tym chod!).
Ja napriklad som stastna. Dobre, nechodim s usmevom na tvari a netancujem v dazdi, ale som pozitivne naladena. Som spokojna. To staci :)