gynekolog-icka v po

lyzicka

ja chodim k doktorovi Ligusovi, no tazko povedat, ci je dobry alebo nie, lebo ho nemam s kym porovnat. Jedine, comu som sa cudovala, bolo to, ze ked som chcela hormonalnu antikoncepciu, nerobil mi ani ziadne vysetrenia, ani sa ma na nic nepytal, pytal sa len, v akej cene by som chcela hak. No ale neviem, mozno je to tak normalne, skratka, nemam ho s kym porovnat, takze tazko povedat, ci ho odporucam alebo nie.

woman79

ahojte, ja som vystriedala uz strasne vela gynekologov, teraz by som chcela zenu, ale ako tu tak citam, tak naj sa mi asi vidi dr. Brehova, aj ked viem o jej probleme, ktory mala. Nemozte sa este niekto podelit so svojimi skusenostami s nou?

arabela

kazdy moze mat nejaky nazor na lekarov. Ale ked ho praca bavi a to je to
pekne a hlavne ked niekoho zachrani ale o tom sa vacsinou nepise samozrejme ako inac !!!!!!!!!!!. kazdy hlada len chyby a to je smutne !!!!

arabela

kazdy moze mat nejaky nazor na lekarov. Ale ked ho praca bavi a to je to
pekne a hlavne ked niekoho zachrani ale o tom sa vacsinou nepise samozrejme ako inac !!!!!!!!!!!. kazdy hlada len chyby a to je smutne !!!!

jakubinka

ja by som v Prešove odporučila Dr.Frankovského chodila som k nemu roky a je k pacientkam veľmi citlivý aj ked dosť sa mu striedajú sestričky teda na môj vkus naposledy mal takú mladú ale čistú nepríjemnú bosorku stačí sa nedať a usadiť ju hned na začiatku mne pomohla otázka či sa cíti byť rovnako odborne kompetentná ako lekár a bol kľud. On ako je dosť na nezaplatenie má prístup veľmi ľudský a dá sa s ním aj porozprávať ja mám iba veľmi dobré skúsenosti a pri mojich zdravotných problémoch a nie malých my pomohol veľmi veľa.

mirrra

Dr.janek je preto taký milý, lebo tvrdo inkasuje,v nemocnici je inak arogantný povýšenecký a operačne neschopný....

Avantasia

akurat ked neordinuje dr. cincar, zastupuje ho dr.frankovsky. raz som k nemu sla,no dosla som len do cakarne kde som cakala hodinu.ako nebolo by to cudne,keby nemal prazdnu ambulanciu aj cakaren :) a ked konecne vysla ta sestricka tak len vystekla na mna ze co chcem ci to nemoze pockat.. aj pockalo na p. cincara. diky moc za taky prejav

Avantasia

ja si mozem len a len chvalit dr. cincara. vsetko povysvetluje, pokeca :) poposiela po vysetreniach a nie je hruby. po dovrseni 18 rokov som sla na prehliadku a hned mi robil komplet od beznej prehliadky cez sono az po stery.a tiez maa poslal s prsiami na vysetrenie. mily.. no ozaj nemozem povedat nic zle. a p. sestricka to iste.vysmiata,porozprava sa

majka_

takze z toho vsetkeho, co som si precitala boli pozitivne ohlasy najma na lekarov: dr. Dandar, dr. Frankovsky, dr. Pallo a dr. Cincar. aki su oni? kolko maju asi rokov, prjimaju nove pacientky a tak...? aky je ich pristup celkovo?