Ahojte baby, chcela by som vedieť máte niekto skúsenosti s s novou antikoncepciou Olaira, čo naňu hovoríte, koľko stojí? U nás je zatial len od mája, berie ju niekto? ďakujem
Ahojte:) S HAK - Qlaira..mám veľmi dobré skúsenosti. Beriem ju už 4 mesiac a moja váha sa zredukovala z 63 kg na 58 kg. Samozrejme cvičila som sem tam,no nepreháňala som to :P Vyrážky zmizli, bolesti pred menštruáciou tiež. Sem tam ma bolí hlava a mam čudné nálady,ale hormóny mi skákali aj pred tým,čiže žiadna rapidna zmena:) Som s ňou spokojná.
Ahojte. Má niekto skúsenosti ako to na neho vplývalo po vysadení HAK qlaira?
tak dievcata..pripojim sa do diskusie..skusala som uz rozne hak..ale tato Qlaira je pre mna uuplne ze najhorsia aku som doteraz mala..uz od prveho mesiaca ma stale boli hlava, brucho, byva mi nevolno od zaludka..proste des..a za tie peniaze este k tomu..noo cakala som od toho viac..ale tak asi som sa len chytila na velku reklamu..pretoze to, aka je tato hak k telu najblizsia sa teda prejavuje doost mizerne..fakt najhorsia antika aku som doteraz mala..ale drzim palce..dufam ze aspon niekomu sadne..kazda sme ina..aj ked..je pravda..ze ani z radov mojich kamosiek neboli na nu teda vobec pozitivne ohlasy..tak sa majte
hmm..ako tak čítam, všetci máte zlé skúsenosti s qlairou..ja nevm ja mam dobré, menštruačné bolesti sa mi dosť zmenšili, nepribrala som z nej nič..všetko ok..
iba teraz som nedostala menštruaciu no myslim ze to je z toho ze som chora a mam už 2tyzdne antibiotika atd...teda:D len si myslim..nevm ci to je tym-..
ale inak mam s qlairou dobre skusenosti tak nechapem preco tak vela ludi sem pise zle.. ?
Pridám sa do debaty...mám túto antiku od januára... je máj a pribrala som 7kg..nikdy som nemala chute na sladké..teraz neskutočné. Nemávala som depky, ani zmeny nálad...teraz by som niekedy doslova vraždila, niekedy aj seba...mám pocit ako keby som bola v 5mesiaci tehotenstva, čo mám také brucho nafúknuté...Nato, ako veľmi mi ju gynekológ ospevoval, som sa v nej moc sklamala. Cena vysoká a účinky nepriaznivé..aspoň pre mňa. Doberám posledný blister a končím...radšej budem mať 7dni krámy, bolesti a neviem čo, ako zažívať tieto stavy, čo mám teraz pri nej...pekne sa vrátim k prirodzeným metódam antikoncepcie a žiadne tabletky už nechcem ani vidieť...
Ahojte, chcela by som sa spýtať či je normále keď prvý mesiac po dobratí Qlairy som mala presne menštruáciu, druhý takisto ale bola výrazne slabšia a tretí mesiac som ju už nedostala vôbec. Som celkom z toho nervozna, a asi tak 3krát za mesiac sa mi stane že ju zoberem s 5 hodinovým omeškaním. Je všetko OK? počula som, že pri Qiaire dosť často vynecháva menštruácia.
nie, qlaira sa uziva v kuse. ziadna pauza sa nerobi.