Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dovolenka v Taliansku ?

Príspevok v téme: Dovolenka v Taliansku ?
Lilia 77

ahojte, chceme ísť s priateľom začiatkom augusta do Talianska na dovolenku, váhame, či ísť autom a nájsť si niečo priamo tam, alebo cez cestovnú kanceláriu a využiť niaku lastminute, chcem sa spýtať, aká cestovka je podľa vás spolahlivá a vami overená, s dobrými cenami, alebo poradiť niake konkrétne miesto kde by sme sa mohli dostaviť vlastnou dopravou a nájsť si ubytovanie, vopred dakujem za príspevky :)

Lilia 77

no ved práve, ideme takto prvý rok, a nemáme žiadne skúsenosti, a vedeli by ste mi poradiť aká cestovka je podľa vás spolahlivá ?

dancaBB

chodte cez cestovku..tam si nenajdete moc take ubytovanie ze na sukromi.a ak si najdete ta bude brutal drahe...to neni jak v chorvatsku...oni vsetko riesia cez cestovky..pomaly kazdy jeden apartman

Laurikaa

Ahoj ja osobne taliansko milujem . Ta atmosfera, ta ich povaha a uvolnenosť, proste všetko. Minuly rok som bola na polostrove Gargano-mestečko Vieste. Kukni na mape, je to tak skoro na juhu . Cesta bola dlhá autom, ale oplatilo sa. Mestečko je fakt čarovné, promenáda, krásna pláž, a centrum plno obchodíkov, kaviarničky, všetko vysvietené, nádhera:) Určite sa tam chcem ešte vrátiť...