Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dovolenka v Taliansku ?

Príspevok v téme: Dovolenka v Taliansku ?
Lilia 77

ahojte, chceme ísť s priateľom začiatkom augusta do Talianska na dovolenku, váhame, či ísť autom a nájsť si niečo priamo tam, alebo cez cestovnú kanceláriu a využiť niaku lastminute, chcem sa spýtať, aká cestovka je podľa vás spolahlivá a vami overená, s dobrými cenami, alebo poradiť niake konkrétne miesto kde by sme sa mohli dostaviť vlastnou dopravou a nájsť si ubytovanie, vopred dakujem za príspevky :)

zuzula2008

Dobrý deň.Rada by som chcela vedieť,že aké je teplota vzduchu a teplota mora v Taliansku oblasť emillia romagna pri Ravenne-Lido Degli estensi na konci mája a začiatkom júna.aspoň približne.Pýtam sa,lebo na ten termín máme rezervovanú dovolenku a ideme tam s deťmi.Ďakujem za odpoveď. :)

bibi123

veingro-tak Ti poviem, ze Rimini sa v priebehu niekolkych rokov strasne zmenilo, je tam jeden vysoky hotel na druhom. My sme sa tam "zastavili cestou" z dovolenky z Chorvatska, hladali sme dlhe hodiny ubytovanie tiez po apartmanoch (kvoli psovi) a nenasli sme ziadne a aj hotely boli napraskane-bolo to na prelome jul-august. Ak chcete nejaky apartman, tak by som hladala v okolitych obciach, my sme sa potom ubytovali v Lido neviem co:O))), bola tam pekne plaz a nebolo to tak napraskane hlava na hlave. Ceny su okolo 80eur na noc pre dve osoby za nejaky *** hotel. urcite si dohodnite ubytovanie dopredu, lebo na turistickych informaciach Vam neporadia, anglictinou tam hadam nehovori nikto, ked sa budete pytat na "apartman" budu Vas posielat k predajcom apartmanovych bytov a oni nerozumeju tomu, ze vy chcete tam len par dni prespat a nie si kupit nehnutelnost:O)))su to proste Taliani:O))) a urcite si chodte pozriet San Marino, je to par km od Rimini.

veingro

viete mi niekto poradit stranku alebo daco konkretne -hladam ubytovanie v okoli rimini-ale len sukromne vily alebo apartmanove domceky,nie apartmany hoteloveho stylu,nedarí sa mi to nikde najst.dakujem

denisska

laurika a nevies mi povedat, ako to bolo v arcobalene so socialkami? ja som sa totiz docitala ze su tam vo vacsej miere turecke a malo normalnychb :(

Laurikaa

Denisska myslím že ceny alka, nealka boli také normálne, závisí samozrejme od toho, či je obchod v centre alebo mimo. Je dobré nakupovať v takých vačších čo su skryté ak máte auto. Ovocie - hrozno a melón boli pomerne drahé, ostatné tak 1-2 E, pizza bola dost drahá sa mi zdá, tak do 10E, tiež závisí od miesta. Velmi lacné boli jogurty a mliečne výrobky.

denisska

neviete mi povedat priblizne orientacne ceny zakladnych potravin v taliansku? napr. alko a nealko, pizza, ovocie? konkretne polostrov gargano, puglia

hegedúš

Robia kontroly na hraniciach tusím do konca júla kvôli summitu. Radšej si berte pas aby vás nevrátili od hraníc, istota.