Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dovolenka v Taliansku ?

Príspevok v téme: Dovolenka v Taliansku ?
Lilia 77

ahojte, chceme ísť s priateľom začiatkom augusta do Talianska na dovolenku, váhame, či ísť autom a nájsť si niečo priamo tam, alebo cez cestovnú kanceláriu a využiť niaku lastminute, chcem sa spýtať, aká cestovka je podľa vás spolahlivá a vami overená, s dobrými cenami, alebo poradiť niake konkrétne miesto kde by sme sa mohli dostaviť vlastnou dopravou a nájsť si ubytovanie, vopred dakujem za príspevky :)

milosko

do talianska staci ist normalne na OP, nie? netreba mi pas. v novinach nieco take hovorili, ze turista potrebuje mat pas. tak jak to je?

laurikaa

Denisska skus kuknut www.villaggioarcobaleno.it vyzera to presne tak, vsade stromy, krasny areal. V stannovej časti som bola osobne, je pravda že v stanoch je malo miesta, su dost blizko pri sebe, pred stzanom su kresla a slnecnik, je to pod stromamai. Myslim že sa to da vydržať, ak chcete fakt pohodlie odporučala by som priplatit za apartman.Pláž pre FIFO je dost neudržiavaná-špaky, kamienky a podobne. Hned vedla predelené zábranami su slnečíky arcobalena. 2 lehatka + slnečíky, nemôžem si teraz spomenuť kolko to stalo ale nebola to až taká horbilná suma. Naozaj sa oplatí kupiť si slnečníky, a ešte ak ste v apartmýánoch bazén možete používať zadarmo. A takisto aj lehátka pri nom.Ak ste so stanov da sa to zaplatit. Mestecko je vzdialene asi tak 1-2 km. Naozaj neviem takto, je to popri plazi, promenada s vela barmi a tak. Trva to mozno 15 min. dostat sa tam . Taká dobrá večerná prechádzka. A prechádzky po Vieste su užasne. Krásny prístav, obchodiky, kabviarničky, romantika:D Velkou vyhodou je vedieť taliansky, ja som lutovala že newiem, lebo tam boli strašne super animatori, ktory sa nam prihovarali, ale my sme nerozumeli, a tak sa bavili viac s talianmi.

denisska

laurika, to je skvele. Nemas nejake foto z toho komplexu a celkovo z mestecka, z plazi. Je pravda, ze FIFO plaz nie je az tak udrziavana, ale ked si priplatime lehatka a slnecniky, tak mozme ist sa slnit aj dalej? a ako to je s tymi stanmi? kedze si bola v arcobalene, tak si stany urcite videla. Su v polotieni, alebo na slnecnom stanovisti? A do toho mestecka sa da dostat po vlastnych? Napriklad popri pobrezi. alebo je treba sa tam dotrepat busom? je to mestecko vieste prilis vzialene od komplexu arcobaleno?

LAURIKAA

Derbisska precitaj co som napisala o mesteckzu Vieste prispevky nizsie. Kemp Arcobaleno je uuuzasny:)Kludne sa hcico spytaj

denisska

a co hovorite na mestecko Vieste? Uvazujem o dovolenke cez CK FIFO, kemp Arcobaleno. Boli ste tam niekto? Ake to tam je? To mestecko je od kempu prilis vzdialene, alebo sa tam da dostat normalne aj po svojich, nejakou promenadou?

happi

Lido di Jesolo, podobne ako Porto Santa Margherita, resp. cele Benatsko neodporucam. Rozmyslala som na nad kladmi tychto miest a na nic som neprisla. Prave, krasne Taliansko zazijes juznejsie.
S detmi skuste Bulharsko-nejaky last minute, letecky, pre deti byva vyhodna cena alebo ak chcete ist autom, tak Chorvatsko.