poradte mi prosim....som po rakovine 3rokov(bola aj chemoterapia) a neviem ako mam potupovat dalej....chcel by som zacat naspat chodievat do fitness centra,ale neviem ci sa mi choroba nevrati naspat lebo chcem pouzivat doplnok vyzivy...som uz po 2 operaciach... prvy nador bol zhubny a druhy nador bol nezhubny ...ako to myslite?..moze sa mi to vratit vsetko ak budem brat suplementy?....(bola to rakovina semenika)...Dakujem za pochopenie...
Rakovina a fitness suplementy
caw ecko ja mam taky isty problem ako ty len ja som mal lymfom -lymfaticke uzliny to je tiez moja dilema , ze ci mam brat alebo nie ...
Zaujimavy odkaz. Este by som tam dodal, ze vacsinu rakoviny u zien sposobuje HAK.
Vecsie percento rakovinovych ochoreni sa da velmi ucinne ovplyvnit zivotnym stylom.
Celkom zaujimavy clanok o tom som citala na -odkaz odstránený-
Na konci sa pise o tom, ako ma vyzerat protirakovinova strava - mozno informacne pomoze.
to RNG: tvoje zaveri su podl amna spravne. ale ak niekto studuje dopady sportu u sportovcov. asi bude sledovat vrcholovych sportovcov. dopady takeho cvicenia mozu byt zaujimave. ale pre nas asi moc nepouzitelne.
priklad armstrong sa raz vyjadril ze si rozbija zadok na sedadle 6 hodin denne. asi malo kto znas kto ma rad cyklistiku si moze dovolit denne 6 hodin slapat do pedalov a okrem toho posilovat a co ja viem co este robi.
chcem tym povedat ze to ze on bude zdrety ked bude starsi, je premna nepodstatny zaver. lebo nikdy nebudem tolko jazdit na bajku ako on :).
vazne si myslis, ze sa dokazem zdriet ked budem robit cyklistiku rekreacne?
dalsia zaujimava vec je ze u aktivnych sportovcou sa v klude podstatne znizuje tepova frekvencia. takze telo je v klude ovela menej zatazovane. moj brat vybehne na druhe poschodie a zvyseny tep ma este hodinu :).
RNG...cvicim uz nejaky ten piatok aj moj trener a stale sme tu a v poriadku nic neboli vsetko je ok mozno si niekto povie ked budes v dvochodku potom uvidis poznam aj takych co maju 60 a stale dvihaju velke cinky a nic im neni vsetko chce svoj cas spravnu stravu proteiny doplnky atd...
Nuz prave tie tazke cinky ti znicia klby, chrbticu a extra velke nabudovane svalstvo potrebuje viac vyzivy a pretazi ti vsetky organy.
Takze si si sam vlastne odpovedal a to aj bez pouzitia statistik o aktivnych sportovcoch a ich priemernej dlzke zivota.
RNG...tie tisice sportovcov sa beru ako celok nebere sa to jednotlivo podla sportov alebo podla klubov urobi sa priemer a botka takze tie statistiky su aj tak na... a ta tvoja gymnastika neni az taka tazka pokial ma nato clovek vahu je rozdiel dvihat svoje telo ako nakladat dva krat viac ako vazi tvoje telo lebo pri tej gymnastike ostavas na hranici svojej vahy ani jedalnicek nemas taky ako ma vela inych sportovcov ty tu davas niekomu radu podla statistik a podla toho co si si niekde precital nevies ake je to dvihat skutocne cinky naberat objem a vela inych veci ty sa rozumies mozno vela veciam ale mas to len z knih alebo netu nemas tolko praktickych skusenosti ako mam ja ja som si na svojom tele uz vela veci odskusal...a ti sportovci co su v statistikach su ani neni sportovci oni zo svojho sportu robia sov pre divakov aby zarobili peniaze sport uz neni o tom ako sa niekedy hovorilo a hovori sportom k zdraviu skorej sportom k peniazom a invalidite lebo co clovek chyti do ruk to pokazi nikomu nezalezi na pravom sportovom vykone ale iba na sov a na peniazoch...
Problem s posilovanim je hlavne v tom, ze s pribudanim svalov zostava srdce a cievy stale na jednej urovni a moze dochadzat k nedostatocnemu dokrveniu. Okrem toho je to velmi velky stres a stresove hormony potlacaju imunitu. Aerobne sporty su preto lepsie.
pre vsetky zufalky a zufalych napiste mi rawfoodfigure@gmail.com
100% uspesnost
mirka, cvicit treba, inac sa lymfa nepohybuje(lymfa je nas odpadovy system) a telo sa zamori.
Ale extra namaha a prekonavanie sa, svalove horucky a pod su skodlive.