Skúsenosti s HAK MERCILON!

Libusa28

Ahojte,
viem, že téma už nie je aktuálna ale mám na predaj 2 balenia tejto antikoncepcie, nesadla mi totiž. Cena je 12 eur aj s poštovným (pôvodne za 3 balenia to bolo 24 eur). V prípade Bratislavy sa vieme dohodnúť na osobnom odbere. (Spotreba do marca 2018)

buby

chcela som sa spytat uzivam tuto antiku asi prve dva tyzdne a mavam sem tam hnedy vytok a hlavne vecsinou po sexe na druhy den.. som chranena aj tak ?

ivullinkka

ahojte:) uzivam mercilon asi rok a vyhovuje mi...akurat že som si už dva krát zabudla dať tabletku v 3 týždni a v príručke je napísané ak si zabudnem tabeltku v 3 týždni musím vynechat 7dňovu prestávku a hneď ako si dám poslednú tabletku mám začať brať nový blister...čiže nebudem mať menštruáciu..a už sa mi to stalo po druhý krát po sebe (čiže som už nemala 2krát po sebe menštruáciu) a teraz sa mi to stalo znovu a bála som sa že keď znovu nebudem mať menštráciu tak sa mi s tým niečo stane...tak som nezačala brať nový blister ale začala som 7dňovú prestávku čiže som mala menštráciu a teraz sa bojím že keď si po 7 dňoch nasadím nový blister že mi tabeltky nebudú účinkovať alebo niečo také...prosím poraďte mi..ďakujem:)

ivčaaaaa

mercilon nikdy víc!!!

Jsou to 3 roky, co užívám mercilon a s největší pravděpodobností on může za všechny zdravotní komplikace - prodělala jsem operaci cysty a nyní se léčím na rozsáhlou trombozu levé nohy, kdy jsem týden strávila na JIPce...

Vědět to dřív nic takového do pusy nedám!!

Mirka :)

ahojte, ja som s mercilonu pribrala po 3 rokoch asi 7kg...idem zmenit tabletky, som stale nafuknuta a chuti mi papat...

stephanie

ahojte....
JA uz mercilon beriem 8 rokov,a mne to vyhovuje... normálna menstruácia,nepoviem ze bezbolestná lebo prve dva dni mi boli bruho,trvá riadne 6 dni..prsia mi neboleli nikdy z toho,ani sa nezvacsili... no a za tych 8 rokov som pribrala 6-7kg ... ale uz asi 3 roky co stojim s váhou,ani viac ani menej...

nikush1989

Lucia...toto je fórum..čiže si tu ženy vymieňajú skúsenosti....a inak ja beriem mercilon len druhý týždeň..zatiaľ som nič negatívne nepostrehla. pred tým som brala asi 6 rokov triquilar, načo mi povedala nová gynekologička, že je to hormonálna bomba..tak ak mi tá neuškodila, nemala by mi ani nízkohormonálna...snáď

Lucia 21

Boa vy ste ine truby ved ak chcete o tom nieco vediet je to v tom baleni vy truby na 2 A4 och. Neviem co sa tu spoliehate na taketo sračky co si tu rozpravate medzi zebou sa opytajte lekara, ten to studoval.

honeycat

Ahojte. Mercilon som brala skoro 3r. Prvý rok bol super - prestala bolestivá menštruácia a perfektne sa upravil cyklus. Po druhom roku prišla nechuť k sexu a teraz to už boli príšerné migrény a nechuť k sexu, tak som ho vysadila. NO inak som bola s ním spokojná.