otazka na zeny - zvecsie prs

Príspevok v téme: otazka na zeny - zvecsie prs
123typek

chcel by som sa spytat na vas nazor. pacia sa mi vecsie prsia tak D-ecka mi pridu akurat. Mal som holku ktora mala d-ecka a neviem je to velmi divne ale ked vidim mensie mi to pride ako keby tam nieco chybalo a preto sa chcem spytat na vas nazor co by ste povedali kebyze vam vas partner povie ze chce aby ste si ich dali zvecsit?? nemyslim tym po roku chodenia ale napr ked sa budete brat po par rokoch spolocneho zivota. je to podla vas az taka prehanana poziadavka ??? (mne osobne by napr nerobilo problem si dat spravit nejaku upravu kebyze to mojej polovicke spravilo radost)

darika

Ine je,keby sa rozhodla ona a ty ju v tom podporil,ale navrhnut to jej,pokial ona je so sebou spokojna,by som brala ako ponizenie.Ja ich mam,ale nie kvoli manzelovi,on mi vzdy povedal,ze ma ma rad taku aka som,ze jemu to vobec nevadi.Pritom ja som nemala po porode absolutne nic.Ja som sa ale rozhodla kvoli sebe,ze som bola nestastna a mala strasny komplex.Zeny si to davaju robit pre seba,nie pre chlapov.Ak sa ti nepaci jej telo,najdi si cickatu a budes spokojny.Mozno aj ked bude mat prazdno v hlave.Hlavne,ze bude za co chytit.Prepac,ale mne keby to chlap sam navrhol,tak...

jajka001_

ja by som 4ky ani nechcela to strasne zavadzia, taha k zemi a kazi chrbticu, utekat sa s tym neda a vyzeras tucnejsia ako si, chlapi ta obzeraju len kvoli prsiam a kazdy xxx sa na teba nalepi len kvoli prsiam

millli

keby si toto mne navrhol, hned ti dam kosom a v zivote sa na teba nepozriem. Ja mam tiez male prsia, iba A cka, ale mne sa pacia, nezavadzaju, ked si z casu na cas zasportujem a nemusim nosit na tele este zataz navyse, hlavne ked som velmi stihla si na sebe neviem predstavit napriklad D cka.

123typek

to ste zle pochopili ze po par rokoch ja by som sa tym vobec netajil len skratka po par rokoch by si to dala zvecsit ..
a co sa tyka tych oci tak myslim ze tam je to jasne ze by som na to isiel znova napr kebyze nosim bryle a jej by to naozaj vadilo tak s tym problem nemam ...

okrem toho byvalej som povedal viac takychto veci hned na zaciatku aby vedela do coho ide najprv bola zaskocena a potom mi vravela ze je rada ze som jej to vsetko hned povedal ...

alzbee

No a este dodam, ze jajka ma pravdu, ze operacia oci a plastika prs sa neda velmi porovnavat...predstav si, keby chcela priatelka od teba operaciu penisu, lebo kazdy vie, ze vacsina chlapov je citlivych na temu penis, no a my zeny na temu prsia...takze tu si odpovedaj, ci by som bol naozaj cosi take kvoli nej schopny podstupit...

alzbee

123typek: no v uvodnej otazke pises, ze by si jej to nepovedal po roku chodenia, ale az po niekolkych rokoch, keby ste sa chceli brat...a v tvojej odpovedi zase pises, ze by si jej to povedal skor, ako sa zamiluje :D :D no radim ti-hladaj si tie prsnate hned:D

zjuzika

podla mna si ty radsej hladaj iba prsnate baby, lebo len zbytocne by si ranil dievca s mensimi prsiami, ktore sa mi nepacia...a ako napisala alzbee s nou uplne suhlasim..ze povedat jej to pred svadbou po par rokoch chodenia, tak aj ja by som si osobne myslala, ze by ma dotycny tahal celu dobu za nos...