chcel by som sa spytat na vas nazor. pacia sa mi vecsie prsia tak D-ecka mi pridu akurat. Mal som holku ktora mala d-ecka a neviem je to velmi divne ale ked vidim mensie mi to pride ako keby tam nieco chybalo a preto sa chcem spytat na vas nazor co by ste povedali kebyze vam vas partner povie ze chce aby ste si ich dali zvecsit?? nemyslim tym po roku chodenia ale napr ked sa budete brat po par rokoch spolocneho zivota. je to podla vas az taka prehanana poziadavka ??? (mne osobne by napr nerobilo problem si dat spravit nejaku upravu kebyze to mojej polovicke spravilo radost)
otazka na zeny - zvecsie prs
2 micaa no vyhadzovat na oci jej to urcite nebudem ale urcite by som jej to povedal kebyze nieje obdarena :) uz len preto lebo kebyze to zatajim tak by to bolo dost nefer si myslim
a myslim ze to sa uz teraz ani nerobi skalpelom :) (tie kmenove bunky myslim)
Tak by som ti odporucala len jedno... Hladaj si obdarenejsie a ked sa raz zalubis do nejakej s mensimi, urcite jej to nevyhadzuj na oci a neposielaj pod skalpel.
Priatel mojej sestry mal rad nizke, tmavovlase a kozate... Teraz ma vysoku blondynku s jednotkami... :)
ale ja som nikde nenapisal ze to je moja jedina poziadavka ale nebudem sem pisat ake charakterove vlastnosti by som uvital len ja si hladam niekoho na cely zivot a neviem si predstavit byt niekolko desatroci s niekym a nemoct sa pohrat....
123typek...tak vies keby mne moj povedal ze chcem ta len kvoli tvojim velkym prsiam, to je u mna prvorade , tak mna by to dost pocenilo..citila by som sa ako material, nie ako osobnost a sebavedomie v tahu
ale tu su take nazory akoze ako si to ten debil dovoluje ze sa mu pacia velke prsia a osobne nemam rad nazov kozy to je take pubertacke :)
zase az tak vela ich nieje a mne osobne sa aj ovisnute pacia viac ako male ale mne ide hlavne o to ze sa da s nimi hrat to sa mi paci :)
123 typek, ved si takú najdi a vlete vidno ktora ma ake velke kozy, tak v com je problem je vela zien s velkymi kozami(ale bohuzial tie visia casto, tak budete spolu posilovat,-)) tak si nebudes hladat s nulkami
2 stredann skus sa drzat temy ;)
a ono to urcite nebolo preto podla mna je skor zazrak ze sme sa dali dokopy kedze sme sa mohli vidiet raz za mesiac
a fakt netusim co ma napadate nic zle som nespravil...
123typek......tak preto je aj byvala ze k nej až tak moc mily bol,-))))))
mam 23 rokov a nechapem co je na tom ked xcem zenu s poriadnymi prsiami akoze samozrejme si aj musime rozumiet atd ale predtym to tak nebolo ale pri tej predoslej som si na to zvykol proste sa s nimi v noci len tak hrat atd.... no a myslim ze by mi to velmi chybalo...
A mozem sa spytat kolko mas rokov? Lebo toto cele mi pride strasne detinske a nevyspele... Ked si chces budovat vztah, nemozes sa pozerat len na kozy... Nechodis predsa s nimi... Na plastiku by som sla len keby som bola o nej sama presvedcena. Nikto by ma nedonutil a pre nikoho ineho by som to ani nespravila. Len pre seba, je to moje telo...