otazka na zeny - zvecsie prs

Príspevok v téme: otazka na zeny - zvecsie prs
123typek

chcel by som sa spytat na vas nazor. pacia sa mi vecsie prsia tak D-ecka mi pridu akurat. Mal som holku ktora mala d-ecka a neviem je to velmi divne ale ked vidim mensie mi to pride ako keby tam nieco chybalo a preto sa chcem spytat na vas nazor co by ste povedali kebyze vam vas partner povie ze chce aby ste si ich dali zvecsit?? nemyslim tym po roku chodenia ale napr ked sa budete brat po par rokoch spolocneho zivota. je to podla vas az taka prehanana poziadavka ??? (mne osobne by napr nerobilo problem si dat spravit nejaku upravu kebyze to mojej polovicke spravilo radost)

darika

123typek
a neboj sa,zeny sa nepustaju len do chlapov.ak si prejdes par tem,tak zistis,ze my sa vieme pustit aj do zeny a omnoho tvrdsie ako to bolo pri tebe.Snazila sa ti kazda len napisat nazor kazda svoj.

alzbee

123typek: hahaha :D :D s tymi sutrami si ma rozosmial :D :D no vies, ked sa zeny jednohlasne zhodnu a spoja..tak veru sam chlap nema proti nim sancu :D :-P ale vies ako to chodi-kto hlada, ten najde...a myslim, ze takych zien, ktore je aj za co chytit je naozaj viac nez dost :)) tak drzim palce v hladani:)

123typek

stihle sa mi praveze nepacia ... tak 5 kil navyse to je akurat(take zehliace dosky to je az nechutne) a byvala je preto byvala lebo proste vsetci boli proti nasmu vztahu a ona je z ineho mesta a proste to bolo fakt tazke...

a co sa tyka nazorov tie sa daju povedat aj menej agresivnym sposobom :) mam pocit ze kebyze som teraz medzi vavmi a vy mate sutre v rukach tak by som si nebol isty svojim zivotom :-D

alzbee

123typek: pytal si sa na nazor nas zien, tak tu mas teda nazory:)) aspon vidis, ze ako asi v buducnosti zareaguje tvoja partnerka, keby si jej to navrhol...a ta tvoja byvala, ktorej si to povedal, je preco vlastne byvala? :D :D (srandujem:)) kazdopadne, ked sa teda odhodlas to nejakej povedat, tak ti odporucam, ze naozaj velmi precizne vyber slova, ktore pouzijes...a prsnatych dievcat beha po svete dost:)) len predpokladam, ze ty chces stihlu a prsnatu...taku rici, aj cici, ze? :D

jajaja295

typek123, mna budes brutalne pritahovat, ked budes mat tych 30 cm medzi nohami a kludne si dam kvoli tebe spravit aj 10-ny, nie len 4-ky :DDDDDDDD

darika

123typek
"neviem preco by som mal hladat holku ktora ma nebude brutalne pritahovat :)"
Takto si to napisal?Si nejak protirecis,nie?Tak preco sa potom trapis s touto?Nema po com tuzis,co sa tebe paci,tak ta urcite brutalne nepritahuje.Alebo ta brutalne pritahovala a preto si s nou?To ked ta ale zacala brutalne pritahovat,tak uz vtedy ich mala take ake teraz.Ako to teda mas?

123typek

no co viem tak premiestnenie kmenovych buniek 10-15k a mam na to aj ked som este len na vyske ...

a tiez by ma zaujmalo preco sa do mna spusta ludi obuva :) mne je to jedno ze to vecsina ludi neuznava mne by to spravilo velku radost tak neviem preco by som mal hladat holku ktora ma nebude brutalne pritahovat :)

darika

123typek

Mna by len tak zaujimalo,ako si to predstavujes vlastne ty.Dajme tomu,ze ta tak miluje,ze by suhlasila.A co dalej?Vies kolko to stoji vsetko dokopy?To nato mas?Lebo si neviem predstavit,ze by ona podstupila bolest a obmedzenie na niekolko tyzdnov kvoli tebe a este si to aj zaplatila?

mimi54

len keby to chce aj ona..a podnet nejde od teba...prečo by mala kvoli tebe riskovat život-je to operacia ako každá iná a dochádza pri nej aj k umrtiam, a roznym komplikáciam.

jankapo

123typek...veĎ si nájdi takú čo má prsia Dčka keĎ to je u Teba najdôležitejšia vec, preečo by si mal hľadať s menšími veď je takých viac, a po plastike to nič moc ńevyzerá a máš na zaplatenie ak máš na to ,,,tak možno aj tej holke by si spravil radosť