Kolko vody za den pit?

Príspevok v téme: Kolko vody za den pit?
lolia

Prosim Vas kolko je zdrave denne pit vody? ide mi o to ze snazim sa dodrziavat pitny rezim a pijem tak 3 niekedy 4 litre vody denne. No ale teraz mi sesternica povedala ze to nie je dobre a vody sa ma pit prakticky malo lebo ze sa zdrzuje v organizme a to vraj nie je dobre. Tak ako je to teda_ kolko vody je zdrave pit denne?

akinom007

ja vypijem 3-4 litre denne prevazne cistu vodu.
z toho asi tak konkretne: ranajky caj v lete aj v zime +este jeden caj v priebehu dna najcastejsie bylinkovy,zvysok mojho pitneho rezimu je cita voda max. 1 dvojdecovy pohar niecoho ineho napr mineralky pripadne ochutena mineralka inak len voda v lete vypijem asi aj viac

akinom007

emgee/ cista voda prestane chutil? akykolvek napoj alebo mineralka mi casom vzdy prestane chutit ale cista voda mi chuti cely zivot denno denne milujem pit cistu vodu

emGee

Ja aj cez zimu vypijem 5-6 litrov , z toho asi 1 alebo 2 litre sladených , čiže 3-4 litre čistej vody, v podstate môžte vypiť koľko len chcete, ale aj tak vám čistá voda prestane chutiť, a nasilu to netlačte do seba, je treba piť tak ako vám to ide dole krkom, nie viac ako liter vody naraz. Navyše to dobre prečisťuje celý organizmus :)

Iba Katka

sweetlolita, hlúposť, minulý rok sa mi stalo, že som vypila veľmi málo, nebola som totiž smädná, nastúpila som normálne do práce, kde som nejaký čas stála a počúvala školenie a prišlo mi na odpadnutie. Už som vedela, ktorá bije, hneď ako vedúca dorozprávala, tak som sa šla napiť, vypila som asi pol litra vody a bolo mi lepšie a o chvíľku aj na to mi nič nebolo. Bola som dehydrovaná ale nebola som smädná.

vodnicka

Ked si telo pyta,to je uz neskoro clovek je uz dehydrovany.Tvoja sesternica nema pravdu.Vodu treba mat vzdy poruke a pit pravidelne denne 3 az 4 litre cistej vody.