Sama to nezvládnem,pridajte sa

Príspevok v téme: Sama to nezvládnem,pridajte sa
patinka

Takže poviem vám celý môj príbeh.Začalo sa to asi pred 3 rokmi ked som začala užívať liek xyzal.Mala som hroznú chuť na jedlo a nedokázala som sa ovládať.Za pár mesiacov zo mňa bola chodiaca gula.Mne osobne to nevadilolenže prišlo leto a neustále narážky kamarátov ma úplne deptali.Mla som z toho veľkú hlavu.Schudla som ale nie tak ako som chcela.Nikto mi uz vevravi,ze som tucko a aj ked tak sa ospravedlni ,lenze tak mi znicili moju psychiku ,ze aj ked mi niekto povie,ze dobre vyzeram uz vravim si vravim ako klame,aka som tlsta,nechutna a ,ze je to iba preto lebo som sa rozplakala a vynadala im.Je pravda,ze teraz uz nie som uplne tlsta ale ked som v plavkách natahuje mat.Potrebujem tak dole takych 5-6 kg co najrychlejsie a zacala som hladovkou.Po vikende som sa prejedla a vracala.Teraz uz iba stale jem a nedokazem sa premoct.Stale si vravim....zajtra,zajtra,zajtra.Prosim kto ma nieco podobne ako ja ozvite sa,sama to nedokazem a iba tak sa udem citit dobre......pomooooooc

ssia

patinka, pises ze kto ma take problemy ako ty...no, ja mam. tiez som brala ten, alebo podobny liek, neviem uz presne ako sa volal, ale bola som riadne tucna z toho a bolo mi nanic. a ani teraz tiez niesom stihla ako by som chcela...je to zle, ale nie hrozne.
napis mi o tebe viac, bud tu do odkazov alebo na mail. prosim napis a napis ze si to ty...patinka ok? tesim sa ze si pokecame a vyriesime to spolu.

vlado

Ahoj ja vzdy ked beriem xizal priberiem brutalne 15 Kg a ked prestanem tak mozem zacat chudnut... je to s nim fakt bieda a mam pocit dokonca ze po 6 rokoch uzivania prestava na mna ucinkovat...

denisa

Myslim si, ze zacat od zajtra by malo znamenat vyhladat odbornu pomoc. Mat niekoho kto pojde s tebou,na koho sa obratis. Nemusi to byt zrovna otec alebo mama. Same to nezvladnete. Samota tomu pridava este vacsiu tarchu. Nikdy nie ste same, aj ked sa to moze zdat.

kicki

Ahojte dievčatá, myslím, že Vám rozumiem, hoci s tým nemám nejako extra problémy, mám iné, a to také, že mám deformované končatiny. Celé, čo sa týka akéhokoľvek problému okolo tela, je v sebaúcte. Máme len jedno telo a je najlepšie v tom, že je naše!!! Či s pár kilami navyše, či bez nich. Ani ja sa v lete nevyzliekam do plaviek, ale ak to musí bzť a niekto čumákuje, nech si čumákuje, to je o ňom, nie o mne, veď to, že sa mu nepáčim, ja nezmením, a ani on, a je to jeho starosť.Dôležité je vnútorné vyžarovanie. Mám veľa priateliek anorektičiek a bulimičiek, ľudí s poruchou prijímu potravy. Väčšina si myslí, aké sú tučné a nepekné, a pri tom majú tak veľa! Ráno môžu bežať bosé do kúpelne, môžu sa bicyklovať a mnoho iných vecí, napríklad obuť si lodičky, čo ja nikdy nepoznám, ale neštorcujem sa preto, skrátka je to tak... tiež nie som najštíhlejšia, ale vravím si, veď dobre sa vyspať, najesť a niekoho ľúbiť, to sú najúžasnejšie veci života. Darmo bude dievka štíhla ako osa, keď sa nebude vedieť od srdca zasmiať, keď bude vracať do misy a trápiť sa len preto, že jej ktosi čosi natrepal, že je škaredá, tučná, a preto je nula. Nikto nie je nula, nik nemôže za svoj výzor... poznala som veľa ľudí na psychiatrii,,ktorí nakoniec prišli na to, že ak saneprijímu akí sú, púremárnia život nariekaním... žite baby!!!! Keby boli na svete všetci štíhli, bola by to nuda... viete, škaredé ženy neexistujú.Sú len ženy, ktoré nevedia byť pekné. A tie, čo sa nemáte rady, hladajte dôvod, a keď ho nájdete, a neviete si s ním rady, šup k odborníkovi. To nie je prejav slabošstva, práve naopak. Je to prejav úcty k sebe, zodpovedný prístup... Verte, že telo nám neslúži na okrasu, ale na život!!! Tak, do toho, majte v sebe lásku k sebe!!!

anix

misska173 neboj sa povedz to niekomu z rodiny oni pomozu!!naozaj a neboj sa cim skor im to povies tym lepsie lebo mozes zomriet a to ty iste nechces vsak povedz im to dobre ti vravim :)

auroraaurora

Xyzal je antihistaminikum, tak z toho by sa nemalo priberat, ja ho tiez uzivam a nic take nepocitujem... Mozno to u teba prameni z niecoho ineho.

lenka22

draha patinka, priklanam sa k nazoru qwertaky, pretoze tiez som brala xyzal dost dlhu dobu a este som z neho aj schudla, kedze som nemohla jest to na co som alergicka.
K tomu, co ti "vsetci" vravia - a ked ti povedia skoc z utesu, tak skocis??? Neda sa vzdy pocuvat co ti trebars aj kamarati povedia, a tiez sa neda kazdemu zapacit a byt mu po chuti. Musis sama vediet rozpoznat kvoli komu sa oplati bojovat s vahou. Tak ako uz bolo spomenute oni sa budu mat fajn, budu zdravi a ty sa budes tyrat dietami a tym, ze co si o tebe myslia ini... Byt tebou tak sa na ostatnych vykaslem nech si myslia a hovoria co chcu. Mala by si si posilnit sebavedomie a obcas sa vediet aj povzniest nad takymi poznamkami...

infrequent

Ahoj patinka...
Velmi ma zaujal tvoj pribeh lebo som sa v nom takmer spoznala...
Aj ja som bola v podobnej situacii a plne chapem tvoje pocity...
Ja som si povedala ze aj keby tie lichotky nemysleli uprimne nehladela by som na to.. teda aspon snazila by som sa nato nehladiet a uz vobec by som to nedala nijako najavo.
mozem ti uprimne poradit ze kazli na vsetkych...
Ak chces fakt schudnut- schudnes !!!
Postupom casu. Potrebujes vela vole a SEBALASKY a podpory z okolia.... ak sa ti ta podpora nedava sme tu my....
Ja ked budem moct vzdy ti pomozem!
Nezacni hladovkou lebo zdeptas aj svoje telo...
Neurob to preto lebo PRAVE !! TERAZ !! potrebujes dat dolu tie kila.....
Postupne, pomasie, s chutou.... to zvladnes... Musis si verit lebo JA TI VERIM :-)