neprijemne "tocenie" hlavy

Príspevok v téme: neprijemne "tocenie" hlavy
Marianka

Už dlhšiu dobu (niekoľko týždňov) sa mi stáva, že sa mi v niekoľkých okamihoch nepríjemne zatočí hlava. Stávalo sa mi to len vtedy, keď som spravila nejaký prudký pohyb hlavou, ale dnes sa mi napr. stalo, že som bola unavená už v škole (nemyslím si však, že chodím neskoro spať - najneskôr o 21:30 alebo 22:00 hod., vo výnimočných prípadoch o 24:00, keď sa mám veľa učiť do školy), ťažko som sa len sústredila a keď som prišla domov (čo bolo asi o 15:30 hod.), tak som si okamžite ľahla do postele a vstala som teraz (o 19:00 hod.). Môže sa mi točiť hlava aj preto, že by mi chýbal nejaký vitamín alebo niečo iné? Naposledy, keď som bola hospitalizovaná pre zápal pľúc, tak mi z krvi zistili nedostatok Kália. A predchádzajúcu hospitalizáciu tiež. Sestra mi ale povedala, že je to možné z toho, že som bola chorá. Môže to mať nejaký súvis s tým, že sa liečim na zvýšenú činnosť štítnej žľazy (liečim si ľavú stranu štítnej žľazy a posledné dni ma tá strata bolí...)? Alebo s tým, že mám neurologickú chorobu Myopatický syndróm? Alebo mi fakt chýba nejaký vitamín? Proste ja neviem, ale aj teraz, keď som dospala väčšinu času, tak som ešte stále unavená a najradšej by som spala až do rána, ale musím sa ísť učiť. Čaká ma totiž maturita tento rok. Čo by ste mi prosím odporučili? Alebo žeby v tom bola priedušková astma stredne-ťažkého stupňa? Alebo niečo nové???

holubokjozino123

Ahojte potrebovala by som radu mám len 13 rokov a nikdy som nezažila aby sa mi takto točila hlava keď som išla spať dala som sa na pravý bok a zavrela oči strašne sa mi začala točiť hlava no potom som sa otočila na ľavý bok a zavrela oči a hlava si mi uz netocila ale keď sa postavím tak sa mi zase točí hlava čo s tým mam robiť ?

petert

Radím Vám. Chodievajte do prírody do lesa.Pite mnoho tekutín. Berte chôdza na niekoľko kilometrov rozprudi krv a rozšíri cievy.

miska

ahojte..ja mam tiez taky problm ale mne sa "kruti" hlava furt,aj hnusna bolest zacala v tychto dnoch..neviem z coho to moze byt ani co si mozem dat za lieky...bola som aj u doktorky a ona mi dala ibalgin a ten mi zakazali kvoli zaludku iny doktory minuly rok...ale tak berem ho ale vobec mi to nepomaha..ja uz neviem co robit..poradte prosim :((

matus

ahojte ,mne sa uz tyzden toci hlava . ale stale ... bol som aj na pohotovosti a ti povedali ze nevedia teraz ale ze pravdepodobne to bude aj z toho ze som nespravne bral lieky ked som bol zase pred 2ma tyzdnami chory a ja dost aj pijem a este som aj tento mesial hulil travu :-( 4x (kazdy tyzden , aj ked som bol chory , a teraz sa mi toci hlava , moze to byt aj z toho ??? ... dufam ze to prestane , a strasne som unaveny a stale by som spal :-( ... s pitim aj s travou som skoncil ....:-!

eeja

Podla toho co pises,ze pri prudkych pohyboch sa ti zatoci hlava mozes mat nizky tlak,musi preto pit vela,vela tekutin. To ze si unavena ma na svedomi stitna zlaza. Ale radsej to pri najblizsej kontrole u doktora spomen pre istotu.

lili-lili

mne sa toci hlava kazdu chvilu,mam caste zavrate..
ale maam to z nedostatku cervenych krviniek..
takze to moze byt aj vas problem..
paa

ali

no, mne sa to stava tiez, a to sa mi aj uplne na par sekund zacierni pred ocami. napr. ked rychlo vstanem a pod. povedali mi (rodina) ze to bude asi z nizkeho tlaku. ale ak mas take problemy/choroby, radsej sa spytaj doktora.