Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
no ako? ešte toto a prchám
idem si už konečne nakúpiť, zajtra cestujem a nič nemám, tak vidíš, mna nechci za kamarátku, lebo som pekne cvaknutá a nestíham, čau:)
nehovor ze zartujes, ked vieme ze to bol len reklamny tah na nikotinove naplaste... kattyyyy, uz viem ako sa bude volat moj syn
fajčiť fajčiť riadne šlukovať a je to, len neviem, či to cigaretku nebude moc bolieť
tiež žartujem
Katty, klidek, ja som este stale tu, ale labzujem v sexuologii a zberam vedomosti ako mam spravne fajcit.....................................................................
to bol zart...
inak ťa musím upozorniť amen znamená tak je a nie spakujem sa
buchta je pochvala, je to už vyšší level;)
si ty ale buchta jedna nemožná, nadpriemerní ľudia si myslela v tých ďalej spomenutých veciach?:)
Co to kecas? hyena som ja! a este tomu bez fantazie... vies, to tak byva, ze nadpriemerni ludia, platia za svoje schopnosti depresiami, velkym zadkom alebo schizofreniou...amen
krava sprostá hlupaňa depresívny odpad a hyena v jednom - to som ja:) neboj bude dobre