Povedz, kto si?

agaven

no happi hudba bol moj sen mam diplom zo sutaži čo som vyhrala ledovkach mam 2 miesto moderne 1 miesto ako celoslovenské a to som od 15 chodila po zabavach spievat s kapelou do 20 rokov len na konzervat ma nezobrali inak mama ma natlačila inam ale mali sme dohodu zato som mohla chodit spievat s kapelou

katty192

to boli ktoré roky toto? premýšľam, na ktorej diskotéke som sa vyzvrtkávala na Haddaway:) a ináč, happi, dupni!:)

katty192

no némaš za čo, dievka moja, teba som chcela od prvej chvíle ako som zočila tvoj pravopis:D sorač, ale to bola lichôtka:)

happi:-)

uz nepotrebujem pomoc:-)) dnes som pocula jednu storocnu pesnicku a hladala som nazov a interpreta. Aaaa uz som nasla, nech sa paci:

www.youtube.com

:-))))

agaven

no ano je to dive ale ten jeden tam bude stale cupkat a ked odchadzam tak tam ide ale co nič tam nie je ale robim že ich necham aj na vonku na tej hline sem tam sa aj podari im schovat ale čo a tie deti čo su tu ho aj sleduju z daleka

happi:-)

my sme kupili solarne svetla, tak som ich aranzovala tak, aby to nevyzeralo ako pristavacia draha:-)
potrebujem poradit kocky