Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
inak, aj ja som doteraz spala:) (musela, hotová) samé sprostosti som nakúpila, oriešky, burizóny, hrozienka, jogurty, džúsy... a tak (cigaretky:)), a idem si teraz zapáliť som sa rozhodla, jajka, ideš zmeniť pracovnú pozíciu? niečo také som tam vedľa prečítala, ale fakt, že som len behala očami, trocha lepšie si to prejdem večer
ciao, katty, prave som sa prebrala po poobednajsou slofiku, a co si nakupila hm:?
...a že aj mne by bolo treba...:D
čauuuuuu ko! som bola nakupovať a v tom kauflande, to je ňeco, žiadna kríza nič! hm, som vás tu zazrela, reku, zase sa bavenkajú, dámy:)
no moja dcera ties 4/4.5 hrala na telefone ale len ked sme cakali dlho u lekara a potom mala pc hry mikulas a také strielanie jednoduché ale vetsinou sa snazim snou aj ja hrat inak aj pexeso a karty hra ako horka aj zachod hrame ako na trpezlivost ale to je nervacka ked jej to spadne no a ja zase skodacka len sa smejem ale aby vedela ved aj v skole to tak byva ublizi si a ine sa rehocu musi brat aj také veci ze donekonecna nebudu tutu mutu s nou
asi ani nie, uz to nie je in...mozno za par korun na blsakoch. raz som to mala v rukach, tak som videla, ako to funguje :) zlaté
ja netusim kolko som mala, ale viem, ze som mala psika a potom neskor aj macku, ale to uz ma prestavalo bavit. Ktovie, ci to este predavaju
tamagoci, to som mala uz 17, prineskoro :)
tu nepoznam:-) a mna zastihlo aj tamagoci:-)
vajcovka? no prva digi hra, z ruska!! :) vlk chytal vajicka co padali sliepkam, dolava hore, dolava dolu, doprava hore, doprava dolu :)