Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
aj ja som si zdriemla, vonku na slniecku:-)
ahoj jajka, jasne chod, co budes doma
ja trcim na tom istom mieste asi rok, stava sa pre vela veci nudnych, jednoliatych, upadam do stavu, ze to tak ma byt a je mi to sudene..
viete, čo som si všimla dievčatá? nechcime niektorú vec zmeniť, najprv sa poďme začať neskutočne tešiť zo života, potom príde sila a pohne sa to ani nebudeme vedieť ako, fakt
ja sa tiez snazim pohnut a tiez mi to akosi nejde. asi mam trcat tam kde som :)
čaute :) mam ist von? som dnes popratala, povarila,pospala si
ako sa pohnut z miesta,ale moja blbost ma tam stale drzi
happi a na čo si chcela prísť? ahoj:)
ja som mala dnes premyslaci den, ale na nic prevratne som neprisla:-)
ahoj katty
no veď mňa tiež štve, že som dnes nebola na omši, nevadí, pôjdem cez týždeň a tak čašníčka, predavačka, hoci aj to som bola kedysi, keď máme v skanzene program, tak tam musím byť, preto a konečne som doma a otvorila som si pivko, tak lebo von ma to už nejako nebaví, ani sa nechcem ukázať, načo, zase by sme len chodili po podnikoch a viedli jalové reči, teda, akokedy, niekedy je sranda
hello
konecne slunecko:-)
katty kam to ty ides co si casnicka ci co predavacka jo no aspon pracujes no dobre pracuj mojko ja pojdem zilinu kuknut cosi chcem kupit ale ci to budu mat neviem