Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ja rada nakupujem vsetko:-)
uz teraz rozmyslam, kedy pojdem opat:-)
a este som si kupila taku bundicku vojenskej zelenej farby, pod kolena dlzka. Sa mi paci, lebo som mala taku podobnu, ale sa mi uz rozpadla-volala som ju frontak:-) tak teraz mam frontak II.:-)
asi sa pojdem na chvilu ulozit veru
kupili sme stolik, ale cakame kym dovezu novy, lebo mali len ten vystaveny a ten som samozrejme nechcela. Zaclonu, vazu, sviecky, svietnik a koberec uz mame tiez vybrany. Tie obrazy ma ale stvu, lebo sme sa s mati nevedeli dohodnut-mne sa pacila ciernobiela eiffelovka, jej take farebne cudo-tak sme nekupili ziadny:-)
ja neznasam isty druh obchodov a isty druh nakupovania. neznasam Aupark a Polus a podobne a neznasam nakupovanie napr. topanok. milujem nakup hraciek :) to sa tam strasne zamotam a kazdu hracku okukam, poskusam :D alebo take tie serepeticky dekorativne, sviečočky, sošky...a ked nakupujem oblecenie tak chodim a vyberam a chodim a vyberam a potom som z toho taka unavena ze bud idem prec alebo si kupim nejaku blbost.
mňa by bolela hlava v shopoch aj bez klímy, niekedy tieto miestečka priam neznášam, je tam rušno a zle sa tam dýcha a pôsobí to na mňa stiesnene:) ale nie, ale áno, chodievam tam, radšej nechodievam...zz:)
katty, tak prijemnu zabavu prajem:)
happi, ak ruzova nezaberie, chod hajat
ake bolo nakupovanie?
neviem, boli ma len polka hlavy-celo, ucho a krk-boli sme v shopoch s klimou, tak to je mozno z toho. Ale dala som si ruzovu a cakam
happinka:)
bola, ale už som zabudla, ako sa ten podnik menoval:)
no áno, letím o oblasť ďalej, na Oravu, už sa neviem dočkať:) idem pozrieť partiu priateľov a medzi nimi jedného dobrého kamaráta, milý muž:))
ahoj, happi, z coho?