Povedz, kto si?

katty192

obávam sa, že to bude platiť v mojom prípade, teda naši musia vedieť s kým idem, kde budem, u koho budem spať, všetko:DDDDD A ČI BUDETE NA MŇA DÁVAŤ POZOR!!!:) áno, mám trocha genetickú vadu, dokážem sa zabávať:D

happi:-)

no jasne katty, viem, ze ma netreba obcas brat vazne, ale toto myslim naozaj vazne. nerobi mi to problem.
a od koho ta mame pytat jajka? Od maleho?:-))

katty192

to by si pre mňa urobila, happi?? a fakt, baby, poďme sa zoznámiť:))) a kde je shauli? (asi ju musíme zavolať, asi sa skrýva;))

jajka001_

no, je tu ista moznost, ak nebude zas makat
Ikea katalog sme mali zadara v poste, rozmyslala som ze asi fakt je kriza, ked takto musia rozhadzovat reklamne katalogy

katty, ja pre teba pridem, aj ta odvediem, ved to mam zadara:-)
jajka, o dieta sa postara jeho otec:-)
aj ja pozeram ikea katalog:-)

jajka001_

juuj baby, nakupy a karaoke, kedy ideme? a kam dam dieťa? :)
ja som si prave mrkla ikea katalog, a zistila som ze ma fascinuje taky satnik so suflikmi, polickami, vesiakmi, vsetko pekne upratane,roztriedene, na mieste. mat velky dom, urcite jednu miestnost venujem na šatnik. trpim chronickym nedostatkom ulozneho priestoru :)

uz som tu, len som sa na chvilu bola natiahnut. A pomohlo
By ste sa cudovali, ked naozaj zhanate nejake serepeticky, tak sa nic nepaci:-)fakt, teraz sa mi to potvrdilo. Ale neboli sme v Ikei, mozno zajtra zbehnem a dokupim ostatok.
A rifle by sa zisli aj mne, aj take nad kolena, uzke som chcela, ale uz maju vacsinou jesenny tovar. A nejake tenisky alebo sportove topanky k tomu frontaku potrebujem. A este jednu slusivu prechodnu bundicku-mam fialovu, ale tu si k malocomu mozem dat.Tak:-)
takze kedy ideme na nakupy a spievat??

katty192

určite sa chystám do BA, to je zlatý klinec večera:D pôjdem hneď, ako sa ku niekomu pripojím, aby som nešla sama, takže tak, karaoke? no chcela by som si zaspievať na karaoke, ty nie?