Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
obávam sa, že to bude platiť v mojom prípade, teda naši musia vedieť s kým idem, kde budem, u koho budem spať, všetko:DDDDD A ČI BUDETE NA MŇA DÁVAŤ POZOR!!!:) áno, mám trocha genetickú vadu, dokážem sa zabávať:D
no jasne katty, viem, ze ma netreba obcas brat vazne, ale toto myslim naozaj vazne. nerobi mi to problem.
a od koho ta mame pytat jajka? Od maleho?:-))
hmm baby a pridete ma vypytat? :)) ako kedysi k rodicom, ze tetaaa, pustite juuu :)))
to by si pre mňa urobila, happi?? a fakt, baby, poďme sa zoznámiť:))) a kde je shauli? (asi ju musíme zavolať, asi sa skrýva;))
no, je tu ista moznost, ak nebude zas makat
Ikea katalog sme mali zadara v poste, rozmyslala som ze asi fakt je kriza, ked takto musia rozhadzovat reklamne katalogy
katty, ja pre teba pridem, aj ta odvediem, ved to mam zadara:-)
jajka, o dieta sa postara jeho otec:-)
aj ja pozeram ikea katalog:-)
juuj baby, nakupy a karaoke, kedy ideme? a kam dam dieťa? :)
ja som si prave mrkla ikea katalog, a zistila som ze ma fascinuje taky satnik so suflikmi, polickami, vesiakmi, vsetko pekne upratane,roztriedene, na mieste. mat velky dom, urcite jednu miestnost venujem na šatnik. trpim chronickym nedostatkom ulozneho priestoru :)
uz som tu, len som sa na chvilu bola natiahnut. A pomohlo
By ste sa cudovali, ked naozaj zhanate nejake serepeticky, tak sa nic nepaci:-)fakt, teraz sa mi to potvrdilo. Ale neboli sme v Ikei, mozno zajtra zbehnem a dokupim ostatok.
A rifle by sa zisli aj mne, aj take nad kolena, uzke som chcela, ale uz maju vacsinou jesenny tovar. A nejake tenisky alebo sportove topanky k tomu frontaku potrebujem. A este jednu slusivu prechodnu bundicku-mam fialovu, ale tu si k malocomu mozem dat.Tak:-)
takze kedy ideme na nakupy a spievat??
určite sa chystám do BA, to je zlatý klinec večera:D pôjdem hneď, ako sa ku niekomu pripojím, aby som nešla sama, takže tak, karaoke? no chcela by som si zaspievať na karaoke, ty nie?
katty, ako ta napadla ta karaoke? chystas sa do BA?