Povedz, kto si?

happi

zajtra nemozem katty, ale buduci vikend mam free:-))))
ja tiez tak, tyzden po premiere sa da film stiahnut, tak naco budem liezt do preplneneho a draheho kina:-)

jajka001

no ved to je vyhoda, ked odrastu, tak pomahaju, ked je dobra vychova
mne je aj luto vyhodit tolke peniaze, hlavne v tych megasalach, tam by vysla rodinna akcia na sestokorun, tu v kulturaku mame filmy za 90 korun, no aj tak nechodim, pockame si, stiahneme si :D

katty192

má dve vlastné, ale inak ona si ich adoptovala v čase, takže teraz tí najstarší pomáhajú mladším, no veď to happi, preto sa stretneme hneď ako to naplánujeme:D

jajka001

no to je fakt, ja tam moc nechodievam a ked som bola naposledy, ten popkorn mi paradne liezol na nervy - nechapem preco sa musia vsetci opicit po amikoch, ja nemam potrebu jest pri filme
inak mam fajn spomienky na kino, kedysi byvali aj dobre filmy :)a je to zazitok, ine ako doma

happi

ani ja, ale ani mi to nechyba. Nemam rada kina, nemozem sa tam usadit a okrem toho, tie blbe amicke zvyky-chrumanie popkornu a srkanie koly-to je hruuza

happi

slovensky dabing vacsinou sklame. V poslednom case som stahovala filmy s titulkami a celkom dobre sa pri tom zapamatava anglictina. A hlavne pocujes naozajstne hlasy:-)